WhatsApp ons Bel ons Bel mij terug

Aanleg netwerk en camerasysteem DiemenCampus - Our Campus

Al ruim een jaar zijn we druk met de voorbereidingen, maar nu is de start dan echt begonnen. De aanleg van het glasvezel/UTP netwerk voor de Diemen Campus [ Our Campus ] De eerste fase van het project bestaat uit het bekabelen van het netwerk en voorzien van actieve hardware.

 

Het gehele netwerk op de campus zal uitgerust worden met 10Gbit netwerk hardware, waarop meer dan 300 camera’s zullen gaan draaien. Een enorme belasting van het netwerk continue 300 camera’s welke op 6Megapixel hun beelden zullen weergeven op de twee meldkamers welke geplaatst zullen worden. Campus camerabewaking is iets dat niet uniek is, het is een trend om een grote groep bewoners een veiligere omgeving te bieden door gebruik te maken van een campus camerabewaking systeem. Camerabewaking op een campus jazeker waar een school, standaard al gebruik maakt van camerabewaking systemen zijn het de campussen die ook graag gebruik maken van een Camerabewaking systeem. Camerainstallatie.nl installeert al sinds 2013 de camera systemen op de Diemen Campus ( OurCampus ) in Diemen.

Camerainstallatie.nl

Campus camerabewaking

 

Met meer dan 300 camera’s in totaal is het dan ook een aardig camerapark geworden. Op de campus maken wij gebruik van minimaal 4Megapixel camera’s welke in bepaalde delen van het terrein zelfs oplopen tot 8Megapixel en panorama camera’s en PTZ autotrack camera’s zijn ook veelvuldig ingezet. Een campus camerabewaking systeem zoals wij deze installeren kan gekoppeld worden aan een maar zeker ook aan meerdere meldkamer systemen. Op dit campus camerabewaking systeem zijn er twee grote meldkamers welke alle campus camera’s in de gaten houden.

 

Onze super snelle service

Laat je telefoonnummer achter en we nemen binnen 24 uur contact met je op.

Camerainstallatie.nl
Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant