WhatsApp Bel ons Stel je pakket samen Offerte Bel mij terug

360° 180° Ipcamera groothoek en panorama bewakingscamera

Echt grootbeeld krijg je met een 360° 180° Ipcamera groothoek en of panorama bewakingscamera. De Dahua E200 Ipcamera is uniek en ook lastig te verkrijgen. De 180 graden en zelfs 360 graden zicht camera heeft een dermate grote beeldhoek dat zelfs de grootste ruimtes met slechts 1 camera te zien zijn.

 

De ideale camera voor een magazijn, een winkel of een kinderdag verblijf, door slechts 1 camera te plaatsen bereikt u het beeld wat u normaal met 4 camera’s zou bereiken en dat kan aardig in de papieren schelen. De camera’s kunnen meer zien dan u zou verwachten, maar nog mooier maakt het de camera als meerwaarde dat ook geluid opgenomen kan worden doormiddel van de ingebouwde digitale microfoon welke u ook met uw mobiele telefoon en of tablet kan beluisteren.

 

Zo kan u met deze camera live meekijken en luisteren, gesprekken horen in vergaderzalen, gesprekken met collega’s opnemen, of een concert live opnemen…

Camerainstallatie.nl

Onze super snelle service

Laat je telefoonnummer achter en we nemen binnen 24 uur contact met je op.

Camerainstallatie.nl
Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant