WhatsApp Bel ons Stel je pakket samen Offerte Bel mij terug

Our Campus – Netwerk aanleggen, camerabewaking en straalzenders

Our Campus (het voormalige Diemen Campus) is al vanaf het prille begin in 2013 door ons voorzien van camera’s. Ook voor de uitbreiding met nieuwbouw in 2019 hebben wij een compleet netwerk van ruim 300 camera’s op mogen leveren. De camera’s waken over de gehele studentencampus.

 

Voor dit project hebben wij gebruik gemaakt van verschillende technieken, waaronder UTP, glasvezel en straalzenders. Het gehele project (bekabeling, levering, installatie, montage, programmering en beheer van de camera’s) is door Camerainstallatie.nl succesvol afgerond.

 

Camerabewaking op een studentencampus installeren is altijd een uitdaging, aangezien er rekening gehouden moet worden met veel ruimtes en openbare risicogebieden. Doordat er zowel nieuwbouw als oudbouw aanwezig is en er veel meters gemaakt moeten worden, is een netwerkkabel niet meer voldoende. Veelal zijn glasvezelkabels ook niet geschikt om overal bij te komen en alle meters te overbruggen, waardoor wij naast het gebruik van UTP-kabels en glasvezelkabels ook gebruik gemaakt hebben van straalzenders.

 

 

Campus Diemen Zuid logo
Camerainstallatie.nl |

Eigen helpdesk

Het liefste vertellen wij u persoonlijk over onze passie voor techniek, maar de helpdesk staat altijd voor u klaar.

Camerainstallatie.nl |

23+ jaar ervaring

Al meer dan 23 jaar leveren en installeren wij camerabewaking systemen bij onze klanten.

Camerainstallatie.nl |

Eigen monteurs

In één dag gemonteerd. Snel en vakkundig geïnstalleerd door onze monteurs.