WhatsApp ons Bel ons Bel mij terug

Campus Diemen Zuid / Our Campus – Camerabewaking en beveiliging

Voor de Campus Diemen Zuid hebben wij een prachtig modern camerabewakingssysteem mogen installeren. Het systeem bestaat uit ruim 100 full HD camera’s welke in de centrale meldkamer volledig beheerd worden.

 

Diemen is een belangrijke studentenstad: het is centraal bij Amsterdam gelegen en biedt een mooie, goed onderhouden woonlocatie aan studenten. Daarnaast is de campus voorzien van alle gemakken, zoals een supermarkt, diverse eetgelegenheden, fietsenstallingen, parkeergarages en verschillende studieplekken. De studentenkamers zijn betaalbaar en kunnen gezien worden als volwaardige woningen.

 

Camera’s spelen een belangrijke rol bij het beveiligen van studentencampussen. Beveiligingscamera’s zijn namelijk in vele gevallen het enige redmiddel als er gezocht wordt naar bewijslast. Camera’s op campussen zorgen voor een veilig gevoel, geven rust en verrijken de beveiliging op de campus.

Campus diemen zuid logo

Bewakingscamera’s spelen een belangrijke rol bij het waarborgen van de veiligheid op studentencampussen. Dit is van groot belang omdat studentencampussen vaak een verzamelplaats zijn van jonge mensen die vaak laat op de avond aanwezig zijn en niet altijd bewust zijn van hun omgeving. Dit kan leiden tot onveilige situaties zoals diefstal, vandalisme en zelfs geweld.

 

 

Het hebben van bewakingscamera’s op de campus kan helpen om de veiligheid te waarborgen door een afschrikkende werking te hebben op potentiële daders. Daarnaast kunnen de beelden van de camera’s worden gebruikt om incidenten te onderzoeken en de daders op te sporen. Dit kan leiden tot een snellere oplossing van incidenten en kan bijdragen aan het voorkomen van toekomstige incidenten.

 

 

Het beveiligen van studentencampussen is van groot belang en beveiligingscamera’s spelen hierbij een cruciale rol. In veel gevallen zijn camera’s namelijk het enige middel om bewijslast te verzamelen. Camerabewaking op campussen zorgt voor een veilig gevoel, geeft rust en versterkt de beveiliging op de campus. Wij zijn er dan ook trots op dat we hebben mogen bijdragen aan de beveiliging van de Campus Diemen Zuid.

Camerainstallatie kan helpen met de installatie van bewakingscamera’s door het bieden van professionele installatiediensten voor zowel particuliere als zakelijke klanten. Onze experts kunnen u adviseren over welke camera’s het beste bij uw specifieke behoeften passen, en helpen bij het ontwerpen van een systeem dat het beste werkt voor uw locatie.

 

 

We zorgen voor de installatie van de camera’s, inclusief het aansluiten van de benodigde bekabeling en het configureren van de instellingen om ervoor te zorgen dat uw camerasysteem optimaal functioneert. Onze ervaren technici zorgen ervoor dat de installatie snel en efficiënt wordt uitgevoerd, met minimale verstoring van uw dagelijkse activiteiten.

 

 

We bieden ook regelmatig onderhoud en reparatiediensten om ervoor te zorgen dat uw camerasysteem altijd in topconditie blijft. Dit omvat het upgraden van uw systeem naar de nieuwste technologieën en het oplossen van eventuele storingen die zich voordoen.

 

 

Door samen te werken met Camerainstallatie, kunt u er zeker van zijn dat u een betrouwbaar en hoogwaardig camerasysteem hebt dat u en uw eigendommen beschermt.

beveiliging advies Eline Klaver camerainstallatie.nl
Camerainstallatie.nl |

Eigen helpdesk

Het liefste vertellen wij u persoonlijk over onze passie voor techniek, maar de helpdesk staat altijd voor u klaar.

Camerainstallatie.nl |

23+ jaar ervaring

Al meer dan 23 jaar leveren en installeren wij camerabewaking systemen bij onze klanten.

Camerainstallatie.nl |

Eigen monteurs

In één dag gemonteerd. Snel en vakkundig geïnstalleerd door onze monteurs.