WhatsApp Bel ons Stel je pakket samen Offerte Bel mij terug

Vrijstaande woning met bewakingscamera's beveiligd

Deze zeer mooie vrijstaande woning is voorzien van 3megapixel ( resolutie van 2048×1536 ).  Deze camera’s staan aangesloten op een harddisk recorder welke totaal 4 camera’s in deze zeer hoge resolutie kan opnemen. De camera beelden zijn live te zien op een monitor, maar ook via een smartphone, tablet, of computer zijn de beelden te bekijken. Camerabeelden vanaf deze camerainstallatie.nl zijn ideaal om vanaf uw werk alles in de gaten te houden als u niet thuis bent, maar ook als de bel gaat en u zit binnen is dit prachtig om makkelijk te zien wie er voor de deur staat.

 

Bij een inbraak in uw woning, auto óf wanneer er schade is aangebracht aan uw eigendommen is bewijs snel en makkelijk terug te zoeken op het camerasysteem. Bij problemen, is onze helpdesk tot uw beschikking zelfs de politie kan ons direct bellen als er hulp gewenst is.

Camerainstallatie.nl

Onze super snelle service

Laat je telefoonnummer achter en we nemen binnen 24 uur contact met je op.

Camerainstallatie.nl
Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant