WhatsApp Bel ons Stel je pakket samen Offerte Bel mij terug

Verhuur van evenementen beveiliging CCTV bewakingcamera's

Ieder evenement heeft te maken met vergunningen en zeer hoge kosten voor de beveiliging. Iedere organisatie zal zo veel mogelijk geld willen besparen op de beveiliging gezien dit een zeer grote kostenpost is. Door gebruik te maken van beveiligingscamera’s kan u de kosten van manuren enorm naar beneden krijgen, maar ook kan u incidenten eerder waarnemen en voorkomen.

 

In het geval van problemen zoals bij vele evenementen zal u doormiddel van de beveiligingscamera’s kunnen aantonen dat u juist heeft gehandeld, dat u er op tijd bij was en dat er u niks te verwijten is. Een vergunning voor een evenement is in 80% van de gevallen zelfs een verplichting van camera’s door een gecertificeerd bedrijf welke deze diensten ook mag aanbieden.

 

Wij leveren en plaatsen de tijdelijke camera systemen voor gemeente, overheid, en evenementen organisaties geheel naar wens en op maat voor een zeer laag budget.

Camerainstallatie.nl

Onze super snelle service

Laat je telefoonnummer achter en we nemen binnen 24 uur contact met je op.

Camerainstallatie.nl
Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant