WhatsApp ons Bel ons Bel mij terug

Super luxe FULL HD camerasysteem met 16 bewakingscamera's

Een super mooie combinatie van camera’s hebben wij mogen installeren op een geweldig mooie locatie in het centrum van Amsterdam. Het systeem is ontworpen aan de hand van de wens van de klant welke zeer duidelijke instructies heeft gegeven over de werking en het doel van de camera’s.

 

Een interactieve videowall, beveiliging en bewaking, een combinatie van technieken en doelen om alles met elkaar samen te laten werken. De camera’s geven dan ook uitermate scherpe beelden en kunnen ook gebruikt worden bij videostreaming naar externe locaties.

 

Camerainstallatie.nl

De zeer krachtige harddisk recorder kan alle 16 camera’s Full streaming laten opnemen en afspelen tegelijk, maar kan ook diverse andere taken opzich nemen welke in dit concept zijn opgenomen.

 

Het doel is bereikt, de camera’s hangen en hebben we zo goed mogelijk in de omgeving proberen weg te werken om op die manier de camera’s rust te geven zonder de nadruk erop te laten leggen.

Live doorsturen van de beelden over internet, op een website, op de telefoon of tablet of via een computer dat is standaard bij nagenoeg alles wat wij leveren.

 

 

Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant