WhatsApp ons Bel ons Bel mij terug

Restaurant te Lemmer voorzien van HD kwaliteit camerabeveiliging systeem

Lemmer een uitstekende locatie om een dagje naar toe te gaan en te genieten van de natuur en omgeving. Aan het einde van de dag lekker ergens gaan eten moet dan ook zeker gedaan worden, wij hebben bij een van deze eetgelegenheden in Lemmer een mooie HD beveiligingscamera setup mogen plaatsen.

 

Totaal zijn er 16 HD camera’s geplaatst op deze locatie, welke zorg moeten dragen voor de beveiliging van het terrein, keuken, magazijn, en natuurlijk de locatie in zijn algemeen.

 

Een camerabeveiliging systeem moet een toevoeging zijn op wat het personeel kan waarnemen. Doormiddel van camera’s kan u een omgeving een dekkende beveiliging geven, ogen die meekijken en waken over de eigendommen.

 

Camerainstallatie.nl

Het is de manier van monteren van een camera die het subtiel kan maken, een grote bewakingscamera is niet de manier juist een camera die minder zou opvallen trekt de juiste aandacht. Het is het mooiste de bewakingscamera zo te monteren dat de hij in de omgeving zal worden opgenomen, wij doen dit door kleine camera’s te gebruiken welke we in de kleur spuiten van de ruimte (b.v. een zwarte bewakingscamera, of een zilveren bewakingscamera, of de veel gebruikte kleur WIT).

Wij kiezen voor een professioneel camerabeveiliging systeem, het is voor ons als bedrijf belangrijk om een stabiele omgeving te ontwerpen voor onze klanten, wij maken dan ook geen gebruik van naamloze producten of camera’s welke uit een bouwmarkt komen…

 

Merken als Dahua, Avigilon en HikVision zijn door ons geselecteerd om te leveren aan onze klanten, dit zijn dan ook de merken waar wij volledig achter staan.

Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant