WhatsApp Bel ons Stel je pakket samen Offerte Bel mij terug

PTZ bestuurbare IP bewakingcameras op bedrijven terrein

Voor de beveiliging van een bedrijven terrein is er gekozen voor PTZ bestuurbare IP bewakingscamera’s. De voornaamste rede om tot deze keuze over te gaan was voornamelijk de kwaliteit van de beelden welke extreem hoog zijn, maar ook dat de camera’s 360graden kunnen draaien en tot ruim 100M ver kunnen inzoomen.

 

 

Het gehele systeem is op basis van IP [ netwerk ] de 4 stuks IPcamera’s zijn aangesloten op een POE beheer switch en een 4 kanalen NVR IPcamera recorder welke de beelden tot zelfs 1080P kwaliteit kan opnemen. Ook kan er met een iPhone of een iPad, een Android of Microsoft toestel live worden meegekeken, en de camera’s kunnen bestuurd worden met de smartphone.

Camerainstallatie.nl

Onze super snelle service

Laat je telefoonnummer achter en we nemen binnen 24 uur contact met je op.

Camerainstallatie.nl
Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant