WhatsApp ons Bel ons Bel mij terug

Camerabewaking voor grote bedrijventerreinen Eijsden-Margraten

Op de bedrijventerreinen Aan de Fremme in Margraten, Zoer­beemden in Eijsden en A2 in Gronsveld komen binnenkort bewakingscamera’s te staan.

De gemeente Eijsden-Margraten bekijkt nog of dat project te combineren valt met de aanleg van snel internet. “Als je de grond toch moet openmaken voor de camera’s kun je daar wellicht meteen ook glasvezelkabels leggen”, zegt wethouder Gerry Jacobs. “Dat scheelt in de kosten.”

 

De bedrijven op Aan de Fremme, Zoerbeemden en Gronsveld klagen al geruime tijd over de onveilige situatie daar, vooral ’s avonds als het donker is en er weinig mensen meer rondlopen. Met het installeren van bewakingscamera’ s wil de gemeente daar iets aan doen.

Camerainstallatie.nl

Preventief
“Op deze manier kun je inbrekers op heterdaad betrappen”, verwacht Jacobs. “Maar ik denk dat er ook een preventieve werking van uitgaat: dieven denken wel twee keer na voordat ze toeslaan als ze het risico lopen dat ze via de beelden van die camera’s opgespoord kunnen worden.”

 

Snel internet is een lang gekoesterde wens van de bedrijven in Eijsden-Margraten. In het verleden heeft de gemeente al eens onderzocht of het mogelijk is om Aan de Fremme aan te sluiten op het glasvezelnet, maar dat is afgeketst op de geringe deelname van bedrijven. “Voor veel ondernemers werd het blijkbaar toch te duur”, zegt Jacobs.

 

Dat was overigens ook een tegenvaller voor de inwoners van het nabijgelegen Ingber. Buurtgemeente Gulpen-Wittem wilde de glasvezel doortrekken naar Ingber, zodat de inwoners daar ook snel internet konden krijgen.

Met het wegvallen van de plannen voor Aan de Fremme viel die mogelijkheid af.

 

Lager tarief
Eijsden-Margraten heeft nu contact met een nieuw bedrijf, Easy­Fiber, dat tegen een goedkoper tarief glasvezel wil aanleggen. “Het bedrijf heeft dat ook al op andere bedrijventerreinen in Limburg gedaan”, legt Jacobs uit. De gemeente peilt op dit moment of de bedrijven op Aan de Fremme en Zoerbeemden daar wel bij willen aanhaken.

 

Verder werkt de gemeente nog steeds aan gratis wifi in het buitengebied. Eerdere pogingen daartoe zijn telkens gestrand, maar ook op dit vlak ziet Jacobs nieuwe kansen. “We zouden kunnen aanhaken bij de verbindingsmast in Eyserheide. Als we hier en daar wat versterkingszenders bijplaatsen, kunnen we ons hele buitengebied bedienen.”

Onze super snelle service

Laat je telefoonnummer achter en we nemen binnen 24 uur contact met je op.

Camerainstallatie.nl
Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant