WhatsApp ons Bel ons Bel mij terug

Peter Macco Camerabewakingssysteem

Als een van de grooste fietsenwinkels in Utrecht, moet je jezelf goed beveiligen. Peter Macco laat dan ook niets aan het toeval over en heeft het gehele pand voorzien van camerabewaking. Voor een ondernemer is er niks ergers dan je handel gestolen te zien worden. Zeker in het geval van dure merk fietsen is dit enorm vervelend. Door gebruik te maken van een digitaal bewaking systeem van zeer hoge kwaliteit, is de angst voor diefstal of overvallen verleden tijd. De zaak is potdicht en zal bij de minste beweging al een registratie en melding maken.

 

Er is gebruik gemaakt van zeer hoogwaarde kwaliteit camera’s van het verzonken type welke in het plafond wegvallen.

 

Camerainstallatie.nl is een bedrijf gespecialiseerd in het installeren en onderhouden van professionele maar toch betaalbare camerabewakingssystemen door gebruik te maken van A-kwaliteit bewakingscamera’s en IP-camera’s.

Camerainstallatie.nl

Onze super snelle service

Laat je telefoonnummer achter en we nemen binnen 24 uur contact met je op.

Camerainstallatie.nl

Beveiligingscamera

De beveiligingscamera staat de gemiddelde persoon helaas bekend als een camera die niet zulk goed beeld geeft en waar niemand op te herkennen is. En dat klopt deels ook zo, maar niet bij ons! Wij garanderen daadwerkelijk echte goede scherpe en duidelijke beelden en de daders zijn dan ook ECHT te herkennen!

 

Afhankelijk van de gekozen kwaliteit in onze complete pakketten zijn de meeste door ons geïnstalleerde beveiligingscamera’s van HD beeldkwaliteit. Dat zijn resoluties van 1280X720 tot zelfs 1920X1080.

 

In extreme situaties plaatsen we een beveiligingscamera met een resolutie van 2560X1920. Dat is ook gelijk de maximale resolutie waarmee u nog goed kunt opnemen op een harddisk recorder.

Een dergelijke hoge resolutie zal veelal gebruikt worden om kentekens te kunnen filmen en/of zeer belangrijke en waardevolle eigendommen.

 

Veel van de beveiligingscamera’s welke in Europa hangen zijn analoge beveiligingscamera’s. Deze zijn van mindere beeldkwaliteit, maar het is wel een bewezen betrouwbare techniek welke al sinds 1979 in gebruik is genomen. Met de komst van de digitale HD beveiligingscamera’s zijn deze echter populairder geworden en zullen deze steeds meer en meer geplaatst gaan worden.

 

Let er alleen goed op dat u ook echt een goede beveiligingscamera kiest want 90% van wat er op de markt te koop is, kan gezien worden als massaproductie zonder naar de kwaliteit te kijken. De beeldprocessor, chip en lens. Wij vertellen u hier graag meer over en bieden onze jarenlange kennis en ervaring hiervoor graag aan.

Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant