WhatsApp Bel ons Stel je pakket samen Offerte Bel mij terug

Paardenstal met camerabewaking

Om de paarden live via internet te kunnen volgen zowel in dag en nacht is er een camera geplaatst en aangesloten op een DVR harddisk recorder. In de paardenstal is ruim 150 meter kabel getrokken om de camera van voeding en internet te voorzien.

Draadloze bewaking camera’s

 

Draadloze camera’s waren geen optie gezien het slechte bereik, ook was het niet gewenst een draadloze verbinding te nemen vanwege de beveiliging en mogelijkheden op storingen. Het complete systeem is op basis van UTP harde kern netwerk bekabeling [ RJ45 kabel ] hierdoor is er zekerheid van kwaliteit, nu maar ook over 10 jaar.

 

UW paarden live zien dat kan op een monitor of telefoon, met een speciale APP ziet  u ook echt alles.

Camerainstallatie.nl

In de nacht ook duidelijke camerabeelden kunnen zien

 

Het is natuurlijk belangrijk de bewakingsbeelden ook in de nacht haar scherp te kunnen zien. Wij garanderen met onze hardware de best mogelijke haalbare kwaliteit beeld ook in de nacht. Zo zijn de beelden afhankelijk van het gekozen model minimaal 15 meter in de nacht te zien, tot zelfs 50M mogelijk.

 

 

Paarden, koeien, schapen, kippen, eigenlijk kan je met een bewakingscamera alle dieren wel in de gaten houden, met een scherm, iPhone, iPad, of via de PC op internet of interne [ wifi ] netwerk. Gaat uw dier bevallen? Of heeft u last van mishandeling? Een beveiligingscamera kan uitkomst bieden in de juiste samenstelling. Tijdelijke camera? Dat kan via een door ons bij te bestellen accu. U kan de camera plaatsen waar u wenst en zo de camera zonder stroom aansluiten, e.v.t kan dit draadloos maar ook met kabel, of zelfs via 3G zo kan u altijd waar u ook bent live mee kijken naar de camera b.v. via uw telefoon, computer of tablet.

Draadloze camera met spreek en luister verbinding

 

De ideale manier om paarden op afstand te zien, horen en spreken. U heeft een dierbare waar u graag voor wil zorgen, of waar u zich zorgen over maakt. Dit kan een paard of ander dier zijn, een ouder , of bijvoorbeeld uw kind. Op afstand kan deze camera u de mogelijkheid geven live mee te kijken maar ook het geluid te horen, en zelfs terug spreken !

 

 

Ideaal als u er even niet bent maar toch dichtbij wil zijn. De Guard4home is een plug and play draadloze camera. Deze slimme bewakingscamera houdt thuis een oogje in het zeil als u er niet bent. De Guard4home beschikt over een automatische dag- nachtzicht functie. Deze schakelt automatisch in voor het beste zicht en biedt nachtzicht tot 10 meter. De Guard4home werkt met een cloud-app die meldingen geeft bij beweging. Ideaal om inbrekers voor te zijn! De opgenomen beelden kunnen worden opgeslagen via een interne Micro SD-kaart (max. 128 GB), NAS of NVR. De Guard4home kan via WiFi draadloos worden verbonden met het netwerk. Door de twee-weg audio kan er gecommuniceerd worden met personen in de buurt van de mantelzorg camera of zelfs gebruikt worden als babyfoon. De Guard4home is geschikt voor paarden – binnen gebruik.

Specificaties Mantelzorg camera:

 

– Micro SD kaart-sleuf, tot 128GB
– Meldingen via de handige cloud-app
– 3 Megapixel
– 0°~355° Pan bereik, 90° Tilt bereik
– Dag & nacht functie
– Bewegingssensor

 

In de volksmond noemen wij dit ook wel de Mantelzorg camera, een draadloze mantelzorg oplossing in de vorm van een bewakingscamera. u kan voor een betaalbare prijs uw dierbare verzorgen.

 

Dit product kan u zelf installeren , maar ook wij kunnen u hiermee van dienst zijn. Onze installatie service zal in dat geval de camera plaatsen en installeren, en u voorzien van ondersteuning voor de installatie op uw telefoon, tablet, computer. Tegenwoordig wordt camerabewaking vrijwel overal toegepast, we zien camerabewaking steeds meer toegepast op woningen, in winkels en bedrijven. Camerabewaking werkt! Camerabewaking biedt overzicht en toezicht op uw eigendommen, personeel en maakt u met camerabewaking kenbaar dat u maatregelen heeft genomen, om de veiligheid te thuis of op de zaak te bevorderen.

Live meekijken bij uw paard overal ter wereld

 

Camerabewaking systemen hebben een enorme slag vooruit gemaakt in de ontwikkelingen van slimme technieken. Tegenwoordig kunt u overal ter wereld live meekijken vanaf uw Smartphone, Tablet of PC met een App. Dit is mogelijk met al onze camera bewaking systemen,  ook is het tegenwoordig mogelijk een Push bericht of een mail bericht te ontvangen op uw smartphone of tablet als er beweging wordt gedetecteerd in of rondom uw woning, winkel of bedrijfspand ongeacht of dat u kiest voor een IP Camerasysteem of een analoog camerabewaking systeem.

 

Kijk mee op uw computer

Met onze gebruiksvriendelijke software kunt u overal en nergens in een handomdraai uw camerabeelden tevoorschijn toveren. U kijkt de beelden eenvoudig terug en exporteert deze wanneer nodig. Dit kan zowel vanaf Windows als macOS computers.

 

Ultrahoge HD resolutie & kwaliteit

Onze Full-HD tot 4K camerabewaking sets zijn uitgerust met de laatste technologiën op het gebied van videobewaking. De camera’s presteren zowel in het licht als donker optimaal onder alle lichts-omstandigheden. De camera’s zijn tevens voorzien van 3D ruisonderdrukking & BLC (Backlight Compensation) Een camera op een poort of hek van CameraInstallatie is de oplossing als u liever zelf niet gaat klussen. Wij installeren de hek of poort camera/intercom volledig.

 

Zowel ‘s nachts als overdag haarscherpe beelden

Wanneer het donker wordt, schakelen de bewakingscamera’s automatisch over op nachtzicht. De camera past zichzelf aan de lichts-omstandigheden aan waar deze zich in bevind. Doordat de camera is voorzien van infrarood, WDR, BLC & DNR zijn ook de beelden ‘s nachts optimaal!

 

Waterdicht en vandaalbestendig

Onze camera’s voldoen aan de IP67-certificering en zijn bestand tegen alle weersomstandigheden. Van storm tot ijskou & extreme hitte. De behuizing is gemaakt van robuust metaal en de rest van de behuizing bestaat uit polycarbonaat. Hierdoor zijn de camera’s zeer vandaalbestendig. Kortom, niet kapot te krijgen!

 

Wekenlang opnemen in de hoogste resolutie

De opname recorder wordt standaard voorzien van:
✓ 1000GB opslag – bij 1 tot 4 camera’s.
✓ 2000GB  – bij 5 tot 8 met
✓ 4000GB  – Meer dan 8 camera’s
✓ Opslagcapaciteit is ook achteraf te upgraden voor extra lange beeldopslag.

De beelden worden in de hoogste kwaliteit vloeiend & veilig opslagen. Zodra de opslag vol is worden de oudste beelden automatisch overschreven voor nieuwe camerabeelden. Camera op hek gericht wij installeren uw hekwerk camera Of intercom op uw poort. Het plaatsen van een camera in een poort of hekwerk bied u de mogelijkheid te zien wij er buiten uw woning aan De deur/poort of hek staat. Wij installeren dit hekwerk camera project voor u in zijn geheel inclusief graafwerkzaamheden.

 

Installatiekosten & een gratis offerte

 

U heeft interesse in een camerabewaking set & besluit een offerte aanvraag hiervoor te doen. U heeft twee rechterhanden en kennis van zaken, maar simpelweg niet de tijd of energie om het systeem netjes te installeren en te configureren.

 

Wij bieden een complete installatieservice hiervoor, Van A tot Z. Wij komen vrijblijvend langs voor advies op maat. Zo bent u er van verzekerd van de meest optimale installatie. Onze adviseur werkt samen met u een plan uit voor de beveiliging & voorziet u ter plekke van de installatie kosten. Zo weet u direct waar u aan toe bent!

 

Recorder wordt ingesteld en netjes weg gebouwd
De camerabewaking set wordt zorgvuldig afgemonteerd, aangesloten & geconfigureerd
De app wordt ingesteld op uw mobiele telefoon & andere gewenste apparaten
Onze monteur legt u uit hoe u het systeem kunt bedienen en legt de functies uit
Alle camera’s worden afgericht en bekeken in overleg met u.

Online de kosten berekenen gebruik onze makkelijke tool.

Heeft u een mooie poort of hek maar nog geen camera of intercom in uw poort of hek wij komen bij u langs om samen de beste oplossing te verzinnen. Wenst u een paal in uw tuin of langs de poort/hek wij plaatsen de camerapaal inclusief volledige installatie van bekabeling/draadloze verbinding en elektra.

Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant