WhatsApp Bel ons Stel je pakket samen Offerte Bel mij terug

Maatwerk mobiele beveiligingscamera

Maatwerk is onze kracht wij bouwen aan de hand van de wens van de klant. De mobiele camerapalen, mobiele camerasystemen welke wij ontwikkelen zijn modulair opgebouwd zo kunnen wij de palen voorzien van een vaste elektra aansluiting, maar ook zonnepanelen of accu voorzieningen zijn opties.

 

Of het nu gaat om 1 of meerdere camera’s wij kunnen de paal in zijn geheel op maat aanpassen naar uw wens. Standaard zitten er veelal 2 bewakingscamera’s in de tijdelijke camerapalen welke mobiel te verplaatsen zijn. De cameramasten zijn knikbaar en op deze manier in losse onderdelen makkelijk te verplaatsen.

 

Ook als het gaat om voor langere duur de paal ergens te plaatsen hebben wij uitermate mooie oplossingen welke hierbij passen. Zo kunnen wij verschillende losstaande palen met elkaar laten communiceren via draadloze techniek en bestaat er de mogelijkheid om zowel; Glasvezel, Utp bekabeling, 3G/4G internet als ook Wifi te koppelen aan onze mobiele camerapalen. De camerapalen zijn mobiel te voorzien van een blackbox opname recorder, maar ook kan er een losse unit ergens worden opgehangen waarop de camerabeelden veilig kunnen worden gesteld.

 

Het doorsturen van de beelden naar een mobiele telefoon, meldkamer of externe locatie waarop de beelden moeten worden bekeken of terug gekeken moeten worden is gewoon mogelijk.

Camerainstallatie.nl

Heeft uw project behoefte aan een tijdelijke camerabewaking systeem Of is het voor langere duur wij denken graag met u mee in het vinden van de juiste oplossing welke bij u past.

 

Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden en wij helpen u graag op weg.

 

* Huur Mobiele camerapaal
* Huur Mobiele beveiligingscamera
* Koop Mobiele beveiligingscamera
* Koop Mobiele camerapaal
* Tijdelijke camerabewaking kopen of huren

 

Wil jij een beveiligingscamera set huren voor een project of evenement, maar heb je hulp nodig bij het installeren en plaatsen van de bewakingscamera’s? Bij Camerainstallatie.nl kan je ervoor kiezen om een medewerker de bewakingscamera’s te laten plaatsen en je te laten helpen bij het bekijken van de beelden etc. Een mobiele camerapaal huur je doorgaans in twee delen: de camera zelf en de recorder. Deze recorder neemt de beelden op zodat ze op een later tijdstip terug te bekijken zijn. Er zijn vele verschillende soorten camerapalen te huur en te koop : je hebt de zogenaamde dome camera, deze camera kan dan bijna alles ‘zien’ door een groethoeklens. Er zijn ook bestuurbare camera’s te huur. Hierbij kun je van een afstandje de positie van de camera aanpassen. Een beveiligingscamera op hoogte is ideaal om te huren als bouwplaatsbeveiliging of voor de beveiliging van een evenement of andere drukke gelegenheid.

 

Beveiligingscamera voor vastgoed

 

Beveilig uw leegstaand vastgoed met een tijdelijke of flexibele beveiligingscamera.

 

Tijdelijke of flexibele beveiligingscamera

 

Uit het oogpunt van inbraakpreventie kunt u preventief opnames maken met een beveiligingscamera wat ook weer een afschrikwekkende werking heeft. Vastgoed is namelijk vaak een doelwit voor vandalen, inbrekers of krakers. Daarnaast kunnen beveiligingscamera’s ook gebruik worden voor de beveiliging van het publieke domein in gemeenten of bouwplaatsbeveiliging. Voor elke vorm van inbraakpreventie hebben we de juiste oplossing.

 

Preventieve bewakingscamera met 4G verbinding

 

De meest eenvoudige manier om camera bewaking is te zetten is te werken met een 4G camera. Deze camera heeft een prima kwaliteit beeld en is zeer snel te installeren. De camera werkt op een batterij of op het lichtnet en heeft via 4G verbinding met een computer elders. Het is bovendien mogelijk de beelden van deze camera door te zetten naar de meldkamer. Het installeren van een 4G camera kost weinig tijd en is daardoor uitermate geschikt om op plaatsen waar bijvoorbeeld een incident is gebeurd toezicht te houden.

Preventieve bewakingscamera met wifi verbinding

 

Een preventieve bewakingscamera kan ook gekoppeld worden aan een goed wifi netwerk om op die manier snel de beelden te kunnen streamen. Deze camera’s zijn uitermate geschikt om bijvoorbeeld in de centrale hal of het trappenhuis bewaking in te zetten. Wanneer er ’s avonds of ’s nachts een ongewenste activiteit wordt geregistreerd op de beveiligingscamera, komt er een melding binnen bij de meldkamer. Er wordt direct een surveillant en/of politie naar de locatie gestuurd.

Welke beveiligingscamera moet ik kiezen?

 

De camerabewaking is kosteneffectief, werkt preventief en vermindert criminaliteit. Met een installatie van uw camera alarmsysteem is uw vastgoed continue onder controle en opvallende zaken kunnen direct worden opgepakt. De beveiligingscamera’s die Camerainstallatie.nl aanbiedt kunnen, afhankelijk van uw eisen, gecombineerd worden met een toegangscontrole en alarmsystemen. Wij helpen u graag de juiste keuze te maken voor een bewakingscamera, passend bij het type inbraakpreventie dat u wenst.

 

De voordelen van een beveiligingscamera:

 

  • Het is een effectief afschrikmiddel voor potentiële dieven en indringers
  • De opnames kunnen helpen bij de veroordeling van inbrekers of dieven
  • Combinatie mogelijk met andere of huidige alarmsystemen
  • Controle door eigenaar op afstand mogelijk
  • Kostenbesparend ten opzichte van reguliere bewaking
Kijk je ogen uit

Onze wekwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant