WhatsApp Bel ons Stel je pakket samen Offerte Bel mij terug

Jeugdland, plaatsing van meerdere camera's

Plaatsing van 8 stuks Camera’s met nachtzicht voor het bewaken van het gehele gebied.

 

Door de jaren heen is er dermate veel vernield en of gesloopt dat een afschrik middel benodigd was, een hond is vaak wat overdreven maar camera’s bleken een zeer goede optie te zijn. Al gelijk na plaatsing was het raak, het stelen van gereedschap bleek via een omweg te gebeuren en haarscherp op video terug te zien.

 

Niet lang daarna was het wederom raak het slopen van andermans eigendommen bleek een enorme leuke bezigheid. De camera’s zijn op speciaal opmaat gemaakte palen geplaatst en via lange afstandskabels weggewerkt.

 

In opdracht voor Stichting de Schoor hebben wij alle locatie’s van Jeugdland mogen voorzien van hoogwaardige kwaliteit bewakingscamera’s voor het beveiligen van de terreinen en omgeving.

Camerainstallatie.nl
Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant