WhatsApp Bel ons Stel je pakket samen Offerte Bel mij terug

HD PTZ IPcamera's voor het Amsterdams haven gebied voor Sail 2015

Sail 2015 komt er aan, en om alles goed te laten verlopen is er extra aandacht voor CameraBewaking waarmee mogelijke incidenten snel kunnen worden opgevangen. Door de inzet van camera’s is er sneller in te grijpen en kan de camera net dat extra oog zijn dat nodig is bij verstoppingen.

 

Wij maken gebruik van minimaal FULL HD camera’s welke 25FPS hanteren als videoverloop, veel van de tijdelijke camera’s welke we plaatsen zijn voorzien van Zon energie panelen en accu’s zodat er geen stroom benodigd is, en maken de camera’s draadloos een verbinding naar de centrale post waar de camerabeelden worden uitgelezen.

Camerainstallatie.nl

Onze super snelle service

Laat je telefoonnummer achter en we nemen binnen 24 uur contact met je op.

Camerainstallatie.nl

Een mobiele meldkamer is veel door ons gebruikt, hiermee kunnen we snel en makkelijk de beelden laten binnenkomen, hiervoor hebben we 1400Mbit aan bandbreedte beschikbaar om al onze camera’s te kunnen aansturen. De centrale meldkamer [ CP ] welke we verhuren samen met onze camera’s bevat 4 stuks 32″monitoren en 2 stuks 19″ monitoren welke een ieder ingedeeld kunnen worden naar wens en smaak.

Met de joystick, de muis en e.v.t zelfs het touchscreen kunnen de beelden bediend worden, dit is geheel naar wens en smaak in te richten dat is het voordeel van flexibel huren.

Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant