WhatsApp ons Bel ons Bel mij terug

Full HD beeld opname camerabewaking systeem voor VVE te Rotterdam

Een VVE wenst graag goede kwaliteit producten, betrouwbare service en een mooie nette installatie met weinig zorgen. Wij leveren dit soort camerabewaking systemen al sinds jaar en dag en met de komst jaren geleden van de HD ip camera systemen hebben wij onze klanten enorm blij kunnen maken met zeer duidelijke en herkenbare camera opnames van gezichten, personen en natuurlijk auto’s.

 

Binnen een VVE zijn er veel verschillende wensen, zo kan de ingang, een centrale hal het postgedeelte maar zeker ook de vuilstort van de verschillende bewoners is een punt van bespreking.

 

Camerabewaking op een parkeer terrein, een parkeer garage, of bij de toegang hekken het kan allemaal en hoeft ook zeker niet duur te zijn, de kosten houden we betaalbaar, laag en schaalbaar! Een uitbreiding is dan ook altijd mogelijk.

Camerainstallatie.nl
Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant