WhatsApp Bel ons Stel je pakket samen Offerte Bel mij terug

Een camera bij uw voordeur voor beveiliging

Wilt u een camera bij uw voordeur voor de beveiliging van uw huis? Maak dan gebruik van onze jarenlange ervaring en expertise en laat ons u adviseren over de beste camerabeveiliging systemen beschikbaar. Onze adviseurs maken een plan op maat die aansluit bij uw wensen. Zo heeft u altijd een camera bij de voordeur die doet wat u wilt. Bekijk hier onze beveiligingscamera pakketten, wist u dat al onze pakketten inclusief installatie zijn.

 

Omdat wij de beveiligingscamera’s zelf installeren weet u zeker dat alles naar behoren werkt en komt u niet voor verrassingen te staan die nare gevolgen kunnen hebben. Al onze monteurs zijn gecertificeerd en vakkundig opgeleid.

Camerainstallatie.nl

Onze super snelle service

Laat je telefoonnummer achter en we nemen binnen 24 uur contact met je op.

Camerainstallatie.nl

Een camera bij uw voordeur laten plaatsen door een specialist

 

Een veilige leefomgeving is voor iedereen belangrijk. Wanneer u ervoor kiest om een camera bij de voordeur te plaatsen om dit te waarborgen wilt u dat dit goed gebeurt. U heeft er namelijk niks aan wanneer dit slecht of helemaal niet werkt. Bij Camerainstallatie.nl bieden wij daarom altijd al onze beveiligingscamera pakketten inclusief installatie aan.

 

Omdat de wereld van beveiligingscamera systemen zich razendsnel ontwikkeld en er continu verbeteringen en upgrades zijn. Is het van belang dat onze monteurs en adviseurs hiervan op de hoogte blijven. Het gaat tenslotte om de beveiliging van uw huis en dat nemen wij uiterst serieus. Daarom worden al onze monteurs en adviseurs elke drie maanden bijgeschoold. Zo blijven zij altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en kunnen u altijd het juiste advies en de juiste installatie leveren.

 

Geen onverwachte verrassingen

 

Het installeren van de camera’s bij uw voordeur en/of de rest van het huis gebeurt altijd volgens een plan. Dit cameraplan wordt speciaal aan de hand van de mogelijkheden op locatie en uw wensen gemaakt. Wanneer de monteur bij u langs komt zal hij zich netjes voorstellen. Daarna bespreekt hij stap voor stap wat en waar hij iets gaat doen zo bent u precies op de hoogte van wat er gebeurt. Al onze monteurs kennen wij door en door, zijn allemaal voorzien van VCA-certificaten en werken erg netjes. Zo waarborgen wij de kwaliteit en service van onze camera beveiliging installaties bij uw thuis.

 

Wat kost een camera bij mijn voordeur?

 

De kosten van een bewakingscamera installatie kunnen erg uiteenlopen. Het hangt namelijk helemaal af van de wensen en verwachtingen die u heeft. Wanneer het financiële budget dit niet toelaat, hebben we ook flexibele betaalmogelijkheden. Zo bieden wij ook camerabewaking op afbetaling of in de verhuur aan. Hierdoor is er altijd een mogelijkheid om de gewenste veilige leefomgeving te realiseren. Daarnaast hebben wij een handige tool ontwikkeld waarmee u de kosten voor uw voordeur camerabeveiliging gemakkelijk kunt berekenen. Bekijk onze calculator hier, https://camerainstallatie.nl/calculator/ hier ziet u binnen 20seconden de volledige kosten.

Veel meer dan een camera bij de voordeur

 

Wanneer u ervoor kiest om de camera beveiliging van uw huis door Camerainstallatie.nl te laten verzorgen, koopt u niet enkel een camerasysteem. Wij bieden standaard bij onze beveiligingscamera pakketten het volgende aan:

 

  • Eigen helpdesk
  • Opgeleide monteurs
  • VCA Certificering
  • Technische dienst
  • Onderhoudscontracten
  • Adviseurs op locatie
  • 20 jaar ervaring
  • Eigen voorraad
  • Eigen showroom
  • CPR Certificering

 

Zo bent u altijd verzekerd van een totaal product zodat u nooit voor verrassingen komt te staan.

 

Bekijk ons assortiment of neem direct contact op

 

Benieuwd naar onze pakketten of komt u liever in contact met een van onze adviseurs? Vraag dan direct een offerte aan dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op om alles met u te bespreken.

Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant