WhatsApp ons Bel ons Bel mij terug

CameraInstallatie t.b.v beveiliging supporters Feyenoord en Hendrik Ido ambacht

Bij voetbal is het gebruikelijk dat er veel beveiliging en bewaking is in en om het spelersveld. Als specialisten worden we vaak ingeroepen om advies te geven maar ook om te bekijken waar en op welke manier een camerasysteem kan worden ingezet.

 

Voor Feyenoord en de gemeente Hendrik Ido Ambacht hebben we dit al meerdere malen mogen doen zo ook de inzet van een speciaal mobiel in te zetten camerasysteem met mobiele camera post vanuit waar de comamndo eenheid kan meekijken. Het systeem is vrij flexibel, zo hebben we een verbinding met het gemeentehuis , het spelersveld en de kantine en tevens met de mobiele commando wagen vanuit waar alles bekeken kan worden. De opnames vinden plaats op een speciale blackbox welke tot wel 64 camera’s in FULL HD kan opnemen en afspelen tegelijk.

 

Gemeente Hendrik Ido Ambacht, Rotterdam, Den Haag, Haarlem, Hoofddorp, Amsterdam, Utrecht, Dordrecht, Almere, Den Helder, Leeuwarden, Groningen.

Camerainstallatie.nl

Onze super snelle service

Laat je telefoonnummer achter en we nemen binnen 24 uur contact met je op.

Camerainstallatie.nl
Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant