WhatsApp Bel ons Stel je pakket samen Offerte Bel mij terug

Camerainstallatie.nl maatwerk project met bestuurbare PTZ DOME camera's in speciale kleur gespoten

Op dit woonhuis/kantoor hebben we een wel hele speciale samenstelling van het pakket, de inhoud bevat enkele bestuurbare PTZ dome camera’s welke we geheel op maat hebben aangepast (zowel het uiterlijk als de behuizing als ook de kleur) de beeld kwaliteit is extreem hoog te noemen, en volledig gekoppeld aan de mobiele telefoons, het netwerk en het internet, zo kan er precies gezien worden wie er voor de poort staat, welk kenteken, welke auto en welke persoon.

 

Enkele vaste camera’s met speciale lenzen, kijken haar scherp op de details zo ontschiet er bijna niks aan de aandacht en is alles mooi afgedekt. Om het ook leuk leefbaar te houden is er veel aandacht aan het uiterlijk gegeven om deze zo mooi en onopvallend mogelijk te maken.

 

Dit camerainstallatie.nl project was redelijk uniek vanwege de samenstelling, en het maatwerk maar juist daarom enorm leuk om te doen.

Camerainstallatie.nl

Onze super snelle service

Laat je telefoonnummer achter en we nemen binnen 24 uur contact met je op.

Camerainstallatie.nl
Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant