WhatsApp Bel ons Stel je pakket samen Offerte Bel mij terug

Ook in kleur gespoten bewakingscamera's mogelijk

Bij een opdrachtgever in specifieke RAL kleur gespoten beveiligingscamera’s geplaatst. Ook dat is mogelijk bij ons. Opdrachtgever tevreden, zij kan nu mooi haar object en de omgeving goed in de gaten houden.

 

Heeft u ook specifieke wensen voor wat betreft de kleur van de camera’s? Camera’s in de door u gewenste RAL-kleur?

 

Zo past de camera in elk interieur of valt daardoor een stuk minder of juist meer op. Er zijn veel denkbare toepassingen die vragen om een aangepaste kleur.

 

Wij verzorgen uiteraard het gehele traject van order tot plaatsing indien gewenst !

Camerainstallatie.nl
Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

 

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant