WhatsApp Bel ons Stel je pakket samen Offerte Bel mij terug

Camerabewaking op woning met zicht op garage en auto

Op deze woning hebben wij een mooie setje camerabewaking mogen plaatsen. De gebruikte SUPER HD domecamera’s hebben een goed dag en nachtzicht met een groothoek lens. Een van de camera’s is prachtig geplaatst dichtbij de rol deur van de garage waardoor er duidelijk zicht is op de auto die er in en of uit gaat maar ook als er een auto voor zou staan.

 

Door de camera zo in te stellen dat deze automatisch zijn werk doet kan hij analyseren wie en wat er gebeurd op het moment dat u dit wenst. Bent u er even niet en verwacht u ook niemand, dan kan u daar een melding van krijgen.U zou er zelfs voor kunnen kiezen een alarm systeem of lampen, speakers te koppelen aan ons camerasysteem waardoor een camera kan spreken met voorbijgangers of u kan zelfs live praten tegen ongewenste gasten.

 

De standaard motion detectie in de HD camera’s is bij onze camera’s geweldig ! U ziet werkelijk iedere beweging die u wenst, zelfs een kat zou te zien kunnen zijn. Wenst u minder snel de bewegingen en alleen personen of autos dit kan ook.

 

Het instellen van het systeem naar uw wens is ons werk, wij denken met u mee en zoeken en vinden de beste oplossing voor de beveiliging van uw woning. De woning beveiligen met een camerasysteem is naar onze mening dan ook een van de best passende oplossingen van dit moment.

Camerainstallatie.nl
Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant