WhatsApp Bel ons Stel je pakket samen Offerte Bel mij terug

Camerabeveiliging verhuur voor LakeSide Festival 2014

Het was geen moeilijke keuze voor de organisatie van LakeSide om te kiezen voor betere beveiliging dan in voorgaande jaren, en natuurlijk voor een betaalbare prijs. Ons dochterbedrijf, SecurityRental.eu, is specialist in de verhuur van camerabewaking en beveiligingscamera’s voor onder andere evenementen en overheid/politie.

Onze Oplossing voor LakeSide

Voor LakeSide hebben we volledig draadloze, bestuurbare camera’s geleverd, die op accu werken en 100% 30fps FULL HD beelden leveren. Deze camera’s zijn ideaal voor het vastleggen van elk detail, zelfs in dynamische festivalomgevingen. Onze unieke mobiele meldkamer, volledig mobiel, modulair en verplaatsbaar naar elke locatie, biedt een flexibele en efficiënte oplossing voor festivalbeveiliging met camera’s. Dit maakt het beveiligen van een festival eenvoudig en betaalbaar.

 

Positieve Feedback

Na afloop van het evenement ontvingen we positieve feedback van zowel LakeSide als de politie, EHBO, en de beveiligingsteams. Ze waren zeer te spreken over de werking van de camera’s, de beeldkwaliteit en het gebruiksgemak.

Toob Alers, mede-oprichter van het Evenementen Platform Alphen (EPA), heeft eerder aangegeven:

“Ik vind het heel plezierig om te horen,” aldus Alers. “Zoiets zou ook passen bij Alphen Culinair, de Huttenbouw of de Jaarmarkt.”

 

 

Partnerschap

SecurityRental is een partner van CameraInstallatie.nl, en samen bieden wij hoogwaardige en betaalbare oplossingen voor camerabewaking en beveiliging. Of het nu gaat om grote festivals of kleinschalige evenementen, wij hebben de expertise en de technologie om uw evenement veilig en goed georganiseerd te houden.

Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe wij uw evenement kunnen ondersteunen met onze professionele beveiligingsoplossingen.

Camerainstallatie.nl

Beveiliging op Festivals met Camera's: Wat Kan Er Gebeveiligd Worden?

Het inzetten van beveiligingscamera’s op festivals biedt tal van mogelijkheden om verschillende aspecten van het evenement te beveiligen en te monitoren. Hieronder vindt u een overzicht van wat er allemaal beveiligd kan worden met camera’s tijdens een festival.

 

 

Toegangswegen en Ingangen

 • Controle van de Publiekstroom: Beveiligingscamera’s bij toegangswegen en ingangen helpen bij het monitoren van de toestroom van bezoekers, waardoor het gemakkelijker wordt om eventuele opstoppingen en problemen snel te identificeren en aan te pakken.
 • Detectie van Verdachte Activiteiten: Camera’s kunnen helpen bij het opsporen van verdachte activiteiten zoals ongeoorloofde toegang en mogelijke beveiligingsrisico’s bij de ingangen.

 

Publieksgebieden

 • Overzicht van Drukke Zones: Camera’s geplaatst in publieksgebieden zoals voor podia, eet- en drinkgelegenheden en sanitaire voorzieningen helpen bij het handhaven van de orde en veiligheid.
 • Crowd Management: Door continue monitoring kunnen beveiligingsteams proactief reageren op overvolle gebieden en zorgen voor een soepele doorstroming van het publiek.
Camerainstallatie.nl

Kassas en Verkooppunten

 • Bewaking van Geldstromen: Camera’s bij kassas en verkooppunten bieden extra beveiliging door toezicht te houden op transacties en te helpen bij het voorkomen van diefstal en fraude.
 • Veiligheid van Personeel: Het monitoren van deze gebieden zorgt ook voor de veiligheid van het personeel, doordat eventuele problemen snel kunnen worden opgemerkt en aangepakt.

 

Backstage en Personeelsruimtes

 • Toegangscontrole: Beveiligingscamera’s in backstage- en personeelsruimtes helpen bij het controleren van wie toegang heeft tot deze gevoelige gebieden, waardoor ongeoorloofde toegang wordt voorkomen.
 • Diefstalpreventie: Door continue bewaking wordt het risico op diefstal van apparatuur en persoonlijke eigendommen van artiesten en personeel verminderd.

 

Leveringen en Voorraadbeheer

 • Controle van Inkomende Goederen: Camera’s bij de leveringszones helpen bij het controleren van inkomende goederen en zorgen ervoor dat de juiste items op de juiste plaats terechtkomen.
 • Voorraadbeveiliging: Het monitoren van voorraadruimtes helpt bij het voorkomen van diefstal en verlies van waardevolle goederen.
Camerainstallatie.nl

Beveiliging verhuur en huur ( Camera en alarm systemen )

 

Algemene Veiligheid en Incidentrespons

 • Realtime Monitoring: Door continue live beelden te streamen naar een controlekamer, kunnen beveiligingsteams snel reageren op incidenten en verdachte activiteiten.
 • Preventie en Bewijslast: Camera’s zorgen niet alleen voor preventieve maatregelen, maar bieden ook videobewijs bij eventuele incidenten, wat essentieel is voor juridische en administratieve doeleinden.

 

Het gebruik van beveiligingscamera’s op festivals biedt een uitgebreide en effectieve manier om de veiligheid en het beheer van het evenement te verbeteren. Van toegangswegen en publieksgebieden tot kassas, backstage-ruimtes en voorraadbeheer, onze geavanceerde cameratechnologie zorgt ervoor dat elk aspect van uw festival goed wordt bewaakt. Neem contact op met CameraInstallatie.nl om te ontdekken hoe onze beveiligingsoplossingen uw evenement veiliger en beter georganiseerd kunnen maken.

Camerainstallatie.nl

Professionele Beveiligingscamera's voor Festivals en Evenementen

Het inzetten van professionele beveiligingscamera’s op festivals en evenementen biedt tal van voordelen voor zowel veiligheid als efficiëntie. Bij CameraInstallatie.nl zijn we gespecialiseerd in de verhuur en installatie van beveiligingscamera’s voor festivals en evenementen, waarmee we uw evenement optimaal kunnen beveiligen en monitoren. Ontdek hieronder wat wij kunnen bieden en hoe dit uw evenement ten goede komt.

 

Beveiligingscamera’s voor Toegangswegen en Ingangen

Onze beveiligingscamera’s voor toegangswegen en ingangen zorgen voor een naadloze controle van de publieksstroom en detectie van verdachte activiteiten. Door het monitoren van de ingangen kunt u opstoppingen voorkomen en de veiligheid van uw bezoekers waarborgen.

Publieksgebieden en Crowd Management

Met camera’s in drukke publieksgebieden zoals podia en eet- en drinkgelegenheden, kunt u de veiligheid van grote menigten waarborgen. Onze camera’s bieden een realtime overzicht van deze zones, waardoor beveiligingsteams proactief kunnen reageren en een soepele doorstroming van het publiek kunnen garanderen.

Camerainstallatie.nl

 

Kassas en Verkooppunten Beveiliging

Onze geavanceerde beveiligingscamera’s bij kassas en verkooppunten helpen bij het bewaken van geldstromen en het voorkomen van diefstal en fraude. Dit zorgt niet alleen voor de veiligheid van uw personeel, maar ook voor een veiligere en efficiëntere afhandeling van transacties.

Backstage en Personeelsruimtes

Beveiligingscamera’s in backstage- en personeelsruimtes zorgen voor een strikte toegangscontrole en diefstalpreventie. Dit helpt bij het beveiligen van gevoelige gebieden en waardevolle eigendommen, en biedt een geruststellende beveiligingslaag voor artiesten en personeel.

Leveringen en Voorraadbeheer

Onze camera’s bij leveringszones en voorraadruimtes helpen bij het controleren van inkomende goederen en het voorkomen van diefstal en verlies van waardevolle voorraden. Dit garandeert een efficiënte en veilige levering van goederen tijdens uw evenement.

Realtime Monitoring en Incidentrespons

Met onze beveiligingscamera’s kunt u rekenen op realtime monitoring en snelle incidentrespons. Live beelden worden continu gestreamd naar een controlekamer, waardoor beveiligingsteams onmiddellijk kunnen reageren op verdachte activiteiten en incidenten.

 

Camerainstallatie.nl

Voordelen van Beveiligingscamera's voor Festivals

 • Kostenbesparing: Verminder de kosten van manuren door gebruik te maken van efficiënte camera’s voor continue bewaking.
 • Preventie en Bewijslast: Voorkom incidenten en verzamel videobewijs bij eventuele veiligheidsproblemen.
 • Veiligheid en Efficiëntie: Verbeter de veiligheid van bezoekers, personeel en eigendommen, en zorg voor een efficiënte organisatie van het evenement.

Bij CameraInstallatie.nl leveren en installeren wij beveiligingscamera’s op maat, afgestemd op de specifieke behoeften van uw festival of evenement. Onze oplossingen zijn betaalbaar, betrouwbaar en van hoge kwaliteit, waardoor uw evenement soepel en veilig verloopt.

Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe onze professionele beveiligingscamera’s uw festival of evenement veiliger en beter georganiseerd kunnen maken. Zoekt u camerabewaking voor festivals en evenementen? Bij CameraInstallatie.nl bent u aan het juiste adres voor al uw beveiligingsbehoeften.

Camerainstallatie.nl

Onze super snelle service

Laat je telefoonnummer achter en we nemen binnen 24 uur contact met je op.

Camerainstallatie.nl
Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant