WhatsApp ons Bel ons Bel mij terug

Camera bewaking op industrieterrein en laden en lossen dock

Op dit project ziet u een Camera bewaking op industrieterrein systeem. Er is gebruik gemaakt van digitale cameras met een zeer hoge resolutie van 6 megapixel. De cameras zijn voorzien van dag en nachtzicht en slimme techniek ( motion detectie en IVS  ) ook is er een voorbereiding gemaakt op gezichtsherkenning.

 

Met de Camera bewaking op industrieterrein oplossingen pakt u verschillende problemen in een keer aan ! Door een camerasysteem toe te passen op een industrie terrein en uw eigen pand, beveiligd u niet alleen uw goederen en omgeving, maar heeft u ook bij het laden en lossen bewijs van geleverde goederen en in welke staat deze geleverd zijn.

 

 

Camerainstallatie.nl

Staat van levering tijdens laden en lossen

 

De goederen welke u aan uw klanten levert gaan in een vrachtwagen en bij aankomst bij uw klant zijn deze onvolledig of beschadigd. Wie is er schuldig aan deze en hoe heeft u het de vrachtwagen in gekregen Met camerabewaking als bewijs van levering en staat van levering pakt u dit probleem perfect op.

 

Op onze recorder stellen wij regels in, aan de hand van de wens van de klant. Zo kunnen wij instellen dat bij een bepaalde beweging er een snapshot word gemaakt en een filmpje als bewijslast om aan te kunnen tonen wat er op dat tijdstip tijdens laden of lossen in de vrachtwagen gebeurd is.

 

Ook het koppelen van een mobiele camera of een camera die een inzoom beweging maakt om een bepaald object nog beter in beeld te brengen bestaat tot de mogelijkheden.

Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant