WhatsApp Bel ons Stel je pakket samen Offerte Bel mij terug

Bewakingscamera's voor parkeergarage VVE

Voor een parkeergarage in Amsterdam welke in beheer is van de VVE van de bewoners, zijn er door ons diverse bewakingscamera’s geïnstalleerd voor het camerabewaking video toezicht systeem.

 

Het doel van het camerasysteem is er voor te zorgen dat de bewakingscamera’s de toegang en vertrekken in de gaten houden en een registratie kunnen maken van mogelijke vernielingen en of diefstallen in de parkeergarage van deze VVE.

 

De camera’s zijn aangesloten op een opname recorder welke wij geheel digitaal kunnen aansturen en beheren, een beeld terug halen is dan ook op deze manier kinderspel de meegeleverde monitor bied hier een extra hulpmiddel voor.

 

De bewakingscamera’s zijn vandaal bestendig en kunnen dus tegen een stootje maar zijn ook zowel in dag als ook in nacht zonder verlichting nog haar scherp.

 

Door gebruik te maken van onze sterke WIFI zenders is het zelfs mogelijk om mobiele gebruikers toegang te geven tot het draadloze netwerk, waardoor het mogelijk kan worden de iPhone en de iPad, Android e.t.c toegang te geven tot de beelden…  Voordat je de parkeergarage uit wil rijden kan je zo kijken of het veilig buiten is en of je de garage deur kan openen.

Camerainstallatie.nl
Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

 

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant