WhatsApp Bel ons Stel je pakket samen Offerte Bel mij terug

Bewakingscamera’s voetbalveld HD bestuurbare camera (PTZ)

Voor belangrijke voetbalwedstrijden kan een camerasysteem een uitkomst zijn, zo ook bij een uit wedstrijd van Feyenoord hier was het gewenst dat er zeer hoogwaardige camerabeelden beschikbaar zouden zijn van bestuurbare [ PTZ ] camera’s.

 

De moeilijkheid was echter wel dat de beelden ver achter de bomen en via het gemeentehuis moesten lopen, een vrij verre afstand met een enorme uitdaging om door bomen een draadloze verbinding te kunnen krijgen.

Camerainstallatie.nl

Onze super snelle service

Laat je telefoonnummer achter en we nemen binnen 24 uur contact met je op.

Camerainstallatie.nl

Door gebruik te maken van een speciale zend techniek hebben wij de bestuurbare camera’s kunnen leveren (verhuur van bewakingscamera’s tijdens dit evenement) incl een mobiele eenheid om de beelden te kunnen besturen en beheren dit was natuurlijk incl onze blackbox welke de opnames ook maakt.

 

Steeds vaker maakt de sport gebruik van camera’s en niet alleen om het spel te volgen iets waar deze type camera’s ook uitermate geschikt voor zijn, maar ook voor de veiligheid van de spelers en de bezoekers.

 

Flexibele inzet van bewakingscamera’s is belangrijk zo kan er altijd een mobiele camera ergens geplaatst worden en uitgelezen worden op iedere willekeurige plek en zelfs op meerdere plekken tegelijk. www.SecurityRental.eu

Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant