WhatsApp ons Bel ons Bel mij terug

Bewakingscamera voor VVE - garagebox en toegangspunten

Voor deze VVE hebben wij in totaal 23 bewakingscamera’s gemonteerd in de 3 panden welke doormiddel van hardekern kwaliteitskabel vandaal bestendig zijn geïnstalleerd.

 

Dit alles is aangesloten op een centrale opslag recorder welke voor de beheerder toegankelijk is gemaakt en waar de meldkamer ook live op kan meekijken.

 

De bewakingscamera’s zijn nog uit te breiden met ruim 27 camera’s in de toekomst mocht dit gewenst zijn zo staat er ook in de planning om e.v.t de verlichting en deurcontacten aan het camera (CCTV) systeem te koppelen

Camerainstallatie.nl

Voor een VVE is beheer en onderhoud belangrijk maar net zo belangrijk zijn de kosten deze dienen duidelijk, betaalbaar en betrouwbaar te zijn.

 

De door ons geleverde systemen zijn nagenoeg onderhoudsvrij, en zijn gemaakt om 24*7 te kunnen werken. Camera toezicht, Camera meldkamer, Camerabewaking allemaal termen die voor een VVE beheerder belangrijk kunnen zijn als het gaat om bewakingscamera’s.

 

Steeds meer en meer mensen schaffen voor hun eigen veiligheid een camerasysteem aan, de vraag naar camera systemen is groter en groter aan het worden.

Dat er meer vraag naar camerasystemen in de plaatsen Oosterhout, Breda, Gilze, Zevenbergen, Dordrecht, Papendrecht, Sliedrecht, Ridderkerk, Rotterdam, Leerdam, Gorinchem, Zaltbommel, Aalburg, Drunen, Kaatsheuvel, Tilburg, en Tilburg is kan te maken hebben met de wens van verzekeraars welke bewijs willen zien en dat het liefste op videobeeld.

 

Bewijslast aanleveren op camerabeeld kan zorgen voor een korting op de verzekering welke soms kan oplopen tot 10%, maar los daarvan als klant heeft u het voordeel dat het aantoonbaar is mocht er zich iets voordoen. Ook in Eindhoven, Schijndel, Boxel, Moergestel, Goirle, Bladel, Eersel, Arendonk en zeker ook Maarheeze en Weert is een camerasysteem niet overbodig te noemen, criminelen slaan hier graag hun slag.

Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant