WhatsApp Bel ons Stel je pakket samen Offerte Bel mij terug

Bewakingscamera buiten laten installeren

De juiste bewakingscamera voor buiten laten installeren door een camera installatie monteur.

 

Een Bewakingscamera buiten plaatsen, de meest gevraagde wenst van onze klanten. Veelal is het voor de voortuin, de achtertuin of bijvoorbeeld om de fiets, scooter,auto te kunnen filmen. Deze worden of gestolen, beschadigd of gewoon omdat het kan er naar kijken.

 

De meeste camera systemen voor buiten die wij plaatsen zijn preventief, zo ook dit systeem waar de camera doelgericht is geplaatst met een speciale camera, bestemd voor buiten met een ultra scherpe lens, en een zichtveld dat zo ruim kan inzoomen dat het bijna eng is om te zien. Hoe vervelend is het als er verder op in de straat een garage staat van u, of een auto in de straat en deze keer op keer beschadigd is en er zelfs diefstal is gepleegd voor uw deur ! niets vervelender natuurlijk vandaar ook dat deze bewakingscamera de ideale oplossing is om buiten zicht te hebben op alles met deze speciale bewakingscamera voor buiten.

Camerainstallatie.nl

Handige app en software voor uw Bewakingscamera buiten

 

Bij al onze camerabewakingspakketten voor buiten leveren wij een gebruiksvriendelijke App en software, waarmee je alle beelden gemakkelijk, terugkijken, en opslaan op elk gewenst scherm. De software en App’s zijn van alle gemakken voorzien en u kan zelfs meerdere locaties toevoegen als dat gewenst zou zijn. Een koppeling met bijvoorbeeld een Alarmsysteem bestaat ook tot een van de mogelijkheden.

Bewakingscamera buiten Inclusief montage en installatie

 

Met de keuze voor het beste bewakingscamera voor buiten van Camerainstallatie.nl nemen wij alle zorg uit handen door de set volledig te monteren en installeren. De installatiemonteur van Camerainstallatie.nl is een echte vakman die zijn beroep met volle passie uitoefent. De monteur zal voor de best mogelijke kabel route zorgen en zal de gehele HD-bewakingscamera voor buiten set afwerken. Wij doen er alles aan om de kabels volledig weg te werken. Nadat de installatie is verzorgd zullen wij alles netjes opruimen en een uitleg verzorgen over de werking en mogelijkheden van uw camerabewakingssysteem.

Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant