WhatsApp Bel ons Stel je pakket samen Offerte Bel mij terug
CameraInstallatie.nl

Beveiligingscamera systeem voor Quatra Nederland

Camerainstallatie.nl | Eigen opgeleide monteurs
Eigen opgeleide monteurs
Camerainstallatie.nl | Vrijblijvend advies op locatie
Vrijblijvend advies op locatie
Camerainstallatie.nl | Een eigen helpdesk die voor u klaar staat
Een eigen helpdesk die voor u klaar staat
Camerainstallatie.nl | 23 jaar ervaring
23 jaar ervaring
Kies voor vrijblijvend advies op locatie!

Al onze systemen worden geïnstalleerd door onze eigen monteurs die u zullen ontzorgen in het beveiligen van uw huis of bedrijf.

Afspraak maken Offerte aanvragen
Hoogste kwaliteit van Nederland
Camerainstallatie.nl | Hoogste kwaliteit van <span>Nederland</span>
Binnen een week geplaatst
Camerainstallatie.nl | Binnen een week <span>geplaatst</span>
Afspraak maken Offerte aanvragen Camerainstallatie.nl

Beveiligingscamera systeem voor Quatra Nederland

Bij Quatra Nederland zijn we al jaren verantwoordelijk voor de beveiliging van hun verschillende locaties door heel Nederland. Zo ook bij dit industriële pand in Amsterdam.

 

 

De uitdaging bij dit project was het installeren van meerdere camera’s, waaronder één op een paal voor een optimaal overzicht. Maar we kwamen er al snel achter dat we vanwege enkele beperkingen wij niet in het asfalt mochten frezen voor de bekabeling. Maar door onze creativiteit en ervaring hebben we hier een alternatieve oplossing voor gevonden.

 

 

Bij dit project is gebruik gemaakt van hufterproof pijpbegeleiding. Dit is een alternatieve oplossing die we hebben gebruikt voor het bekabelen van de beveiligingscamera’s op de locatie in Amsterdam. Door het gebruik van hufterproof pijpbegeleiding is het mogelijk om de kabels te beschermen tegen vandalisme of andere schade.

 

 

Hufterproof pijpbegeleiding is een stevig systeem dat bestaat uit stalen buizen die zijn ontworpen om bescherming te bieden tegen invloeden van buitenaf. Door deze buizen kunnen de kabels veilig en beschermd worden aangelegd zonder dat ze beschadigd kunnen raken. Hierdoor is het mogelijk om de kabels door bijvoorbeeld een asfalt weg te geleiden zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit van de kabels.

 

 

Top kwaliteit 4K beveiligingscamera’s overzien alles met AI gestuurde processen

 

Bij het beveiligen van de locatie in Amsterdam hebben we gebruik gemaakt van Dahua beveiligingscamera’s. Dit zijn camera’s van hoge kwaliteit die bekend staan om hun scherpe beeldkwaliteit en betrouwbaarheid. Dahua is een toonaangevend merk op het gebied van beveiligingscamera’s en wordt veelvuldig gebruikt door professionals in de beveiligingsindustrie.

 

 

Dankzij het nieuwe beveiligingscamera systeem kan Quatra Nederland nu 24/7 een oogje in het zeil houden over hun locaties. Dit geeft niet alleen een veilig gevoel, maar kan ook helpen om eventuele incidenten te voorkomen. Het is belangrijk om te investeren in een goed beveiligingssysteem om zowel uw eigendommen als uw medewerkers veilig te houden.

 

 

Als experts op het gebied van beveiligingssystemen zijn we trots op het resultaat van dit project en kijken we uit naar de volgende uitdaging die Quatra Nederland ons biedt. Of het nu gaat om het beveiligen van een klein kantoorpand of een groot industrieel complex, wij zorgen ervoor dat de beveiliging op maat is gemaakt en aan alle eisen voldoet.

Onze super snelle service

Laat je telefoonnummer achter en we nemen binnen 24 uur contact met je op.

Camerainstallatie.nl

Beveiliging is belangrijk, een Camera helpt hierbij

Quatra is een bedrijf dat zich richt op het recyclen van oud frituurvet. Het bedrijf verzamelt gebruikte frituurolie en vetten van horeca en foodservice bedrijven om deze vervolgens te verwerken tot biodiesel en grondstoffen voor diervoeder. Door het recyclen van frituurvet draagt Quatra bij aan een duurzamere wereld en stimuleren ze de circulaire economie.

 

 

Een beveiligingscamera laten plaatsen bied voordelen

 

Een goed beveiligingscamera systeem is van groot belang voor Quatra, omdat het bedrijf waardevolle producten produceert en opslaat. Met een camera systeem kunnen ze altijd en overal een oogje in het zeil houden en indien nodig snel actie ondernemen. Dit biedt niet alleen gemoedsrust, maar kan ook helpen om eventuele incidenten te voorkomen. Het beveiligingssysteem zorgt er namelijk voor dat eventuele indringers of andere ongewenste personen worden gedetecteerd en dat er snel actie kan worden ondernomen.

 

Daarnaast kan een goed beveiligingscamera systeem ook helpen bij het monitoren van de veiligheid van de medewerkers en het naleven van de veiligheidsvoorschriften. Met behulp van het camerasysteem kunnen medewerkers bijvoorbeeld worden geïnstrueerd over veiligheidsprocedures en kan er worden gecontroleerd of deze procedures correct worden uitgevoerd.

 

Het is daarom belangrijk om te investeren in een goed beveiligingssysteem dat op maat is gemaakt en aan alle eisen voldoet. Door gebruik te maken van hoogwaardige Dahua camera’s en professionele installatie- en onderhoudsdiensten, zorgen wij ervoor dat het camerasysteem van Quatra betrouwbaar, efficiënt en effectief is in het beschermen van hun eigendommen en medewerkers.

Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant