WhatsApp Bel ons Stel je pakket samen Offerte Bel mij terug

Beveiligingcamerasysteem met zwarte en witte cameras op internet

Bij dit zeer mooie woonhuis hebben wij een HD beveiligingscamerasysteem mogen installeren voor de afwerking en netheid is er een kleuren combinatie gekozen van zowel witte beveiligingscamera’s als ook zwart gespoten beveiligingscamera’s dit spuiten we in eigenbeheer om voor alle klanten op maat de camera’s te kunnen aanbieden.

 

Iedere beveiligingscamera heeft een eigen IP adres, en kan door de centrale server worden beheerd zo kunnen we software updates uitvoeren, maar ook kleuren schema’s of dag en nacht instellingen aanpassen en naar smaak maken.

 

Het systeem is via internet live te bekijken, zo kan u met een laptap, een PC/computer meekijken, terug kijken. Ook kan er met een smartphone of tablet doormiddel van een app welke gratis door ons is meegeleverd worden meegekeken. Wij maken gebruik van het betrouwbare merk DAHUA welke we al sinds jaar en dag leveren en onderhouden.

Camerainstallatie.nl
Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant