WhatsApp Bel ons Stel je pakket samen Offerte Bel mij terug

Wifi in de tuin

Wifi in de tuin wil iedereen wel, zeker met dit mooie weer is wifi in de tuin een perfect middel om lekker met de laptop of tablet in de tuin te gaan werken. Maar om een goed en sterk wifi signaal in huis of de tuin te krijgen zijn goede wifi zenders nodig. Een goede wifi zender is vaak niet slechts een wifi zender maar meer dan een. Wij leveren, trekken de netwerk kabels, monteren en installeren het wifi netwerk in de tuin ( en woning ) volledig naar tevredenheid en zorgen dat het wifi signaal sterk en voldoende is om goed te kunnen werken.

 

Een WIFI probleem oplossen dat is wat we doen! Perfecte WIFI verbinding en signaal hebben is niet meer standaard, want steeds meer woningen hebben steeds meer apparaten in huis die WIFI nodig hebben. Denk aan de TV, Stereo, Sonos, Slimme thermostaten, Camera’s , Alarm,  Tablet, Laptop, Smartphone, en natuurlijk de vaste computer. Alles heeft WIFI nodig zelfs als je wil printen wil de printer op WIFI. Wij zorgen voor een perfecte WIFI verbinding bij u thuis.

Camerainstallatie.nl

Unifi Ubiquiti Elite installatie team

 

De producten van Unifi zijn populair en bieden voor u als gebruiker van een Wifi netwerk veel mogelijkheden. Het Unifi Wifi Elite installatie team van MegaSnel ICT  is in staat een slecht functionerend wifi netwerk weer gezond, snel en goed dekkend te maken.

 

Een Slimme wifi meting doet wonderen

 

Het doormeten van het bestaande Wifi netwerk met storing en dode hoeken geeft het Wifi Elite installatie team de mogelijkheid om inhoudelijk de problemen te bekijken. Pas als je een wifi storing of dode hoek heb gevonden weet je hoe het probleem op te lossen is. Door gebruik te maken van speciale meet software kan het Wifi Elite installatie team van Megasnel ICT vakkundig de installatie van de wifi zenders uitvoeren. Het juist plaatsen van een Wifi accesspoint zal er voor zorgen dat een wifi zender op zijn best kan functioneren. Een goed functionerende Wifi accesspoint zal u een goede dekking, en hoge snelheid geven op het wifi netwerk.

 

Het Wifi Elite installatie team doet wonderen

 

Het team van Megasnel.nl bestaat uit meer dan 10 WIFI installatie specialisten welke zowel de bekabeling van de Wifi zenders kunnen trekken, meten, aanpassen, alsmede ook de bekabeling verleggen verlengen of versnellen. Een UTP kabel is de basis van een goed wifi netwerk, immers moet iedere Wifi accesspoint welke gebruikt zal worden op het netwerk aangesloten worden op een UTP kabel.

 

Het installeren van de Wifi accesspoints, het configureren van de Wifi software, controller en het testen, meten en certificeren van de Wifi verbinding, het gehele traject van A tot Z zal het Wifi installatie team van Megasnel voor u kunnen uitvoeren. Een uitgelezen kans om betaalbaar en professioneel uw Wifi netwerk te laten versnellen, verbeteren en te professionaliseren.

 

Uw Unifi product laten installeren onderhouden uitbreiden of advies/aanschaf neem gerust contact op het het Unifi Elite installatie team van Megasnel de professionele installateur van Wifi netwerken.

 

 

WiFi bij MegaSnel 

 

Vrijblijvende offerte op locatie

Scherp geprijsde offerte incl. plan van aanpak

WiFi Site Survey op locatie voor en na oplevering

Professionele Bekabeling en afwerking

Advies en offerte op maat

 

Geschikt voor onder andere

 

Distributiecentra

Bedrijfspanden

Supermarkten

 Kantoren

 Zwembaden

 Restaurants

 Magazijn

 Loodsen

Ubiquiti

 

Ubiquiti Networks ontwerp, produceert en verkoop innovatie oplossingen voor draadloze breedband toepassingen. De producten van het bedrijf omvatten producten zoals de Bullet, NanoStation en vele andere toonaangevende producten in de branche. De producten worden door een intern team ontwikkeld rond kerntechnologieën zoals het AriOS besturingssysteem en Frequentie Freedom-technologie (100MHz tot 10GHz)

 

Markt

 

De groeiende markt voor spraak, video en datacommunicatie heeft de vraag naar breedband oplossingen wereldwijd opgedreven. Terwijl bedrade netwerken al lang succesvol zijn voor deze toepassingen, zijn bedrade netwerken niet altijd even eenvoudig aan te leggen. In de laatste jaren zijn ongelicenceerde draadloze breedband netwerken aantrekkelijk geworden om in deze situaties toch oplossingen te kunnen bieden.

Unifi WIFI specialist

 

MegaSnel was er vanaf het prille begin bij, het merk Ubiquiti viel ons op en zie nu! Een wereld merk. Meer dan 1000 zenders van UNIFI zijn er door ons geplaatst en in onderhoud. Van Ubiquiti is de UniFi serie de meest populaire, oer sterk, professioneel in gebruik en zowel op 2.4 Ghz als ook op 5 Ghz. Het mooie is het extreem hoge vermogen en de betaalbare prijs.

 

Ubiquiti professionele MEGASNELLE wifi netwerken

 

De UniFi reeks van Ubiquiti bestaat niet meer alleen uit de populaire acces points, tegenwoordig worden er ook producten voor routing/switching, camerabeveiliging en VoIP telefonie met dezelfde betrouwbaarheid en kwaliteit die we gewend zijn van Ubiquiti.

Ubiquiti UniFi AP – 802.11 b/g/n – 2.4 GHz – 20 dBm

Een hoog vermogen WIFI zender welke u grenzeloos laat genieten van snelle netwerk verbindingen ! wij vinden als WIFI en UNIFI product specialisten dit het neusje van de zalm, en zullen ook niet ontkennen dat dit merk met hun producten de mannen zijn achter verschillende grote telecom netwerken over de gehele wereld!

 

 

Professioneel Wireless-AC access point


De Ubiquiti UAP-AC is bedoeld voor zakelijk gebruik en kan tot maximaal 100 gelijktijdige gebruikers aan per access point dankzij het grote gehuegen van 256MB. Dit maakt de Ubiquiti UAP-AC uitermate geschikt voor kantoor of horeca omgevingen. U kunt meerdere access points met elkaar verbinden via de gratis Ubiquiti controller software waarmee fast roaming mogelijk wordt. Door dit toe te passen zullen de access points onderling de verbindingen van de verschillende clients van elkaar overnemen en netjes verdelen zodat de access points niet te zwaar worden belast en iedereen evenveel bandbreedte ter beschikking heeft.

 

Het access point kan met behulp van bijgeleverde plafond montage worden opgehangen en is dankzij PoE+ met 1 netwerkkabel te voeden en van netwerkverbinding te voorzien.

 

 

Ubiquiti UniFi Wireless-AC Access Point

De Ubiquiti UniFi Wireless wifi zenders zijn de meest betrouwbare draadloze zenders naar onze mening verkrijgbaar op de markt met een groot en voornamelijk sterk vermogen, een management tool die veel mogelijk maakt voor u als gebruiker maar ook als systeembeheerder mogelijkheden laat zien die normaal alleen maar te wensen waren!

 

Wireless-AC
De Ubiquiti UAP-AC ondersteund De Wireless-AC standaard waardoor simultane 2,4 Ghz en 5 Ghz clients kunnen verbinden met een maximale snelheid van 1300 Mbps. De Wireless-AC standaard is ook backwards compatible met oudere Wi-Fi standaarden zodat ook oudere Wi-Fi apparatuur zonder problemen met uw netwerk kan verbinden.

 

Eenvoudig beheer en QoS
De Ubiquiti UAP-AC kan via de gratis Ubiquiti controller software worden beheerd vanuit 1 centraal punt. Daarnaast zit er geavanceerde quality of sevrices (QoS) in het apparaat waarmee u per client het gebruik kunt beheren. Met de software is het mogelijk uw eigen login portal te maken zodat u bezoekers kunt verwelkomen in uw eigen huisstijl en met eigen logo.

 

Power over Ethernet
Om de Ubiquiti UAP-AC van stroom te voorzien gebruikt u de meegeleverde PoE+ injector welke via de 802.3at PoE standaard werkt. Dankzij PoE kunt u het access point van netwerkaansluiting en stroom via 1 kabel voorzien.

 

 

 

 

Ubiquiti UniFi Wireless-AC Access Point

De Ubiquiti UAP-AC is een professioneel Wireless-AC access point voor muur of plafond montage. De Ubiquiti werkt via de Wireless-AC Wi-Fi standaard en kan gelijktijdig op de 2,4 Ghz en 5 Ghz frequentie werken met een maximale snelheid van 1300 Mbps.

 

Eigenschappen Ubiquiti UniFi AP ProWireless-AC Wi-Fi snelheid tot 1300 Mbps

 

Dual-band Wi-Fi op 2,4 Ghz en 5 Ghz
2 x Gigabit LAN aansluiting
Tot 100 gelijktijdige clients per access point
Montage beugels bijgeleverd
Hoog zendvermogen voor beter bereik
Power over Ethernet voeding 802.3at (PoE+)
Controller software voor extra functies en centraal beheer

Met UniFi® de perfecte WiFi oplossing binnen handbereik

 

Megasnel ICT is leverancier en installateur van UniFi® oplossingen van Ubiquiti Networks. Wij helpen u met een end-to-end systeem van netwerkapparaten voor meerdere locaties binnen één uniforme interface.

 

UniFi®AP, Unifi Video en mFi® zijn zeer schaalbare, hardware- en software-platformen die uw bedrijf topprestaties leveren tegen betaalbare kosten – zodat u uw zakelijke netwerk uit kunt breiden met honderden indoor / outdoor-apparaten over meerdere locaties.

 

 

 

 

 

 

Hoe werkt het?

 

UniFi® is een revolutionair WiFi-systeem dat bedrijven prestatie, onbegrensde schaalbaarheid en centraal beheer van uw systemen biedt. UniFi® maakt gebruik van een virtuele client / server-applicatie die niets extra kost en geen extra hardware kost. Dit bespaart u geld en tijd in tegenstelling tot traditionele WiFi systemen. Met deze intuïtieve software beheert u al uw UniFi® Wireless Acces Points in een eenvoudig te leren UniFi® User Interface. De UniFi® Access Point kunnen snelheden bereiken van wel 1300Mbs (tot wel 125 meter) dankzij de nieuwste WiFi-802.11AC technologie. Door de onbeperkte schaalbaarheid kunt u uw draadloze UniFi® WiFi netwerk zo groot of klein maken als u zelf nodig heeft.

 

Zodra de UniFi® server op een Mac of pc is geïnstalleerd, kunt u de UniFi® controller raadplegen via elk apparaat met een webbrowser. De UniFi® besturing kan de beheerder direct toegang geven tot duizenden UNIFI Access Points. De UniFi® AP-AC maakt gebruik van een industrieel ontwerp dat naadloos past in typische omgevingen. De Access Points zijn voorzien van de nieuwste in WiFi 802.11ac-technologie. Alle accessoires zijn opgenomen om de apparaten te monteren, op de muur of het plafond. Ook inbegrepen is de Power Over Ethernet (POE)-functionaliteit die het mogelijk maakt zowel de stroom en data over te dragen via een Ethernet-kabel op het apparaat.

 

Aan de voorzijde van het apparaat is een status-LED dat de beheerder kan voorzien van location tracking en waarschuwingen voor elk apparaat.

 

Alle voordelen op een rij

  • Bespaar tijd en geld
  • Intuïtieve beheersoftware
  • Krachtige hardware
  • Onbeperkt schaalbaar
  • Webbrowser interface
  • Razendsnelle WiFi met groot bereik
  • Industrieel ontwerp
  • Power Over Ethernet (POE)-functionaliteitUnifi producten laten installeren

 

Onze gespecialiseerde UNIFI Elite monteurs doen dit graag voor u. Met ruime ervaring, kennis en ervaring. Ons Unifi elite team bestaat uit 8 gespecialiseerde collega’s welke dag in dag uit Unifi netwerken aanleggen.

Kabels laten trekken

Onze super snelle service

Laat je telefoonnummer achter en we nemen binnen 24 uur contact met je op.

Camerainstallatie.nl
Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant