WhatsApp ons Bel ons Bel mij terug

Vernielen en verwijderen tractorsluizen moet stoppen: gemeente voorziet camerabewaking

De gemeente Erpe-Mere zal extra mobiele camera’s aankopen. Momenteel zijn er drie camera’s die ingezet worden in de strijd tegen zwerfvuil, vandalisme en diefstallen op kerkhoven. “Omdat de paaltjes of betonblokken aan de tractorsluizen geregeld verplaatst of verwijderd worden, zullen we ook daar camerabewaking voorzien zodat de wegen voortaan exclusief voorbehouden zijn voor wie er thuis hoort”, aldus de gemeente. Pittig detail: de achtervolging van een verdachte door verschillende politieploegen dinsdagnamiddag voerde langs Visser. Helaas was het paaltje in het midden van de weg er alweer verwijderd waardoor de vluchter via die weg kon ontkomen.
Camerainstallatie.nl

Onze super snelle service

Laat je telefoonnummer achter en we nemen binnen 24 uur contact met je op.

Camerainstallatie.nl
Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant