WhatsApp Bel ons Stel je pakket samen Offerte Bel mij terug

Vernielen en verwijderen tractorsluizen moet stoppen: gemeente voorziet camerabewaking

De gemeente Erpe-Mere zal extra mobiele camera’s aankopen. Momenteel zijn er drie camera’s die ingezet worden in de strijd tegen zwerfvuil, vandalisme en diefstallen op kerkhoven. “Omdat de paaltjes of betonblokken aan de tractorsluizen geregeld verplaatst of verwijderd worden, zullen we ook daar camerabewaking voorzien zodat de wegen voortaan exclusief voorbehouden zijn voor wie er thuis hoort”, aldus de gemeente. Pittig detail: de achtervolging van een verdachte door verschillende politieploegen dinsdagnamiddag voerde langs Visser. Helaas was het paaltje in het midden van de weg er alweer verwijderd waardoor de vluchter via die weg kon ontkomen.

Camerainstallatie.nl

De superhelden van Camerainstallatie vervangen camera systemen

Stel je voor: je bent verantwoordelijk voor de veiligheid van een kleine stad, en je hebt ontdekt dat de beveiligingscamera’s die momenteel in gebruik zijn, niet aan de normen voldoen. Misschien zijn ze verouderd, of er zijn twijfels gerezen over hun oorsprong en betrouwbaarheid. Wat doe je dan?

 

Gelukkig ontdek je een bedrijf dat als een soort superheld alle problemen oplost die gepaard gaan met het upgraden van beveiligingssystemen. Dat bedrijf? Nou, wij natuurlijk!

 

We zullen het hele proces voor je regelen, van begin tot eind. Eerst gaan we op onderzoek uit, graven we in de wereld van beveiligingscamera’s en komen we met een lijst van merken die passen bij jouw behoeften. Maar we stoppen niet bij het maken van lijstjes. Nee, we gaan nog verder. We schrijven het hele document voor je – al die technische termen, specificaties en details? Geen zorgen, wij nemen het voor onze rekening.

 

En dan komt het leuke gedeelte: de projectplanning. We nemen alles in overweging, van de demontage van de oude camera’s tot de installatie van de glimmende nieuwe modellen. En we zorgen ervoor dat het allemaal soepel verloopt, alsof het niets is.

 

Maar wacht, er is meer! We zijn niet gebonden aan één merk. Nee, we kunnen alle merken aanbieden en geven je een eerlijk en onbevooroordeeld advies. Dus of je nu zweert bij Hanwha, smelt voor Honeywell, dol bent op Bosch of geobsedeerd bent door Axis, wij hebben je gedekt.

 

Dus, beste stadsbeschermer, maak je geen zorgen. Met ons aan je zijde kun je gerust slapen, wetende dat je beveiliging in goede handen is. Want als het gaat om het beschermen van wat echt belangrijk is, zijn wij er voor jou.

Camerainstallatie.nl

Onze super snelle service

Laat je telefoonnummer achter en we nemen binnen 24 uur contact met je op.

Camerainstallatie.nl
Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant