WhatsApp Bel ons Stel je pakket samen Offerte Bel mij terug

Vakantie woning beveiligen met alarm of camera systeem

Een Vakantie woning beveiligen met een alarm of camera systeem is vaak de verstandigste keuze die u kan maken. Een vakantie woning is een buitenverblijf waar u niet altijd bent, zodoende weet u ook niet wat er gebeurd en of andere mensen er een puinhoop van hebben gemaakt en of er schade is aangericht.

 

Vooral voor afgelegen woningen, en woningen waar voorbijgangers niet snel opgemerkt zullen worden is de kans aanwezig dat vandalisme zal optreden. Wij horen het bij ons vaak dat eigenaren van woningen op het moment dat ze lekker willen genieten en ontspannen aankomen op de locatie van de vakantie woning dat deze vernield is en of er goederen gestolen zijn.

Camerainstallatie.nl

Een slim alarm systeem welke de temperatuur van de woning aan u zal doorsturen, een water detector die zal zien of de wasmachine of de kraan is overspoeld. Een rookmelder welke rook en vuur zal detecteren en dit kan doorsturen naar uw telefoon, of een slim slot welke ziet of de deur open of dicht is, en welke u op afstand kan bedienen.

 

Een slimme camera die dieren, autos en personen weet te herkennen en dit aan u kan melden. Allemaal slimme technieken die u kunnen helpen uw vakantie woning te beveiligen.

 

Wij leveren en installeren complete beveiliging installaties, zowel in Nederland als ook op verzoek op locaties in het buitenland waar de vakantie woningen ( en of boten ) zich kunnen bevinden.

 

Het beveiligen van een object is een veilige en goede investering die u doet om meer controle over uw vakantie woning te krijgen. U kan niet altijd snel die kant op, en toch is het fijn te zien wat er gebeurd.

Het beveiligen van een object is een veilige en goede investering die u doet om meer controle over uw vakantie woning te krijgen. U kan niet altijd snel die kant op, en toch is het fijn te zien wat er gebeurd.

 

Het beveiligen van uw woning, boot, of buitenverblijf doen wij met veel zorg en wij zorgen voor een perfecte afwerking van de materialen. Heeft u meerdere wensen zoals bijvoorbeeld elektra, verlichting, internet, wifi ? geen punt! Ook dit kunnen wij gelijk voor u oppakken en doen wij met liefde.

 

De vakantie woning voorzien van een slim slot, is tegenwoordig een veel gekozen
oplossing. Met een slim deurslot kan u op afstand de deur open en dicht doen en zijn er nooit meer sleutels nodig. Ook kan u op afstand inzien of de deur open of dicht is, en wie dit mogelijk gedaan heeft.

 

Iedere “digitale” sleutel is gekoppeld aan een naam, een persoon of een ontvanger. U zal zien wie de gene is die op dat moment de deur heeft open gedaan.

Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant