WhatsApp Bel ons Stel je pakket samen Offerte Bel mij terug

UW IPCamera installateur - Camerabeveiliging monteurs

Uw IPcamerainstallatie laten installeren door camerainstallatie.nl is kiezen voor zekerheid. Een echt goede IPcamerainstallatie set maakt het dat uw bewaking en beveiliging systeem goed zal werken en blijven werken. Door echte monteurs geïnstalleerde camera systemen zijn van hoogwaardige kwaliteit en zorgen voor een ultiem gevoel van veiligheid.

 

Camerabewaking systemen en alarm systeem installaties laten installeren door een monteur van camerainstallatie.nl en IPcamerainstallatie.nl geeft de zekerheid van een betrouwbare installatie. Met CPR gekeurde en IP gecertificeerde systemen Een IPcamerainstallatie gecertificeerd systeem geeft een IK gecerficeerde installatie set. Vakkundige montage en kwaliteits materialen een monteur van IPCamerainstallatie doet meer dan zijn best.

IPCamerainstallatie bewakingscamera installatie specialist

 

Onze passie voor techniek en kennis welke ontwikkelt is in de afgelopen 20 jaar maken het dat wij onszelf CameraInstallatie specialisten mogen noemen. Of het nu gaat om een woning, onderneming, landgoed of een bedrijventerrein; uw camerabewakingssysteem zal bij ons als installatiepartner in vertrouwde handen zijn. IPCamera’s laten installeren door IPcamerainstallatie.nl Al onze camerabewaking installaties worden geïnstalleerd door onze eigen monteurs. Op deze manier garanderen wij u de beste kwaliteit en kunnen wij u ook optimale ondersteuning bieden. Mede door het gebruik van enkel en alleen A merk materialen is het dat de tevredenheid bij onze klanten zeer groot is.

 

Camerabewaking

 

U kunt voor uw woning of onderneming ervoor kiezen om IPcamerabewaking te plaatsen. Camerabewaking is er om situaties te signaleren, achterhalen en achteraf te kunnen bewijzen. Door het plaatsen van camerabewaking kunt u ervoor zorgen dat criminelen worden afgeschrikt waardoor eventuele inbraken en/of vandalisme voorkomen kunnen worden, met het gebruik van camerabewaking kunt u altijd met een gerust hart uw woning of bedrijf verlaten. Laat uw camerabewaking installeren door de professionals van IPCamerainstallatie.nl! Bij CameraInstallatie hebben wij diverse pakketten voor uw bewakingscamera’s die perfect bij uw behoefte aansluiten. Nieuwsgierig over welke IPcamerabewaking pakketten wij hebben?

Kies uw camerabewaking pakket incl. installatie

 

Bij IPCamerainstallatie hebben wij verschillende betaalbare maar tevens ook professionele camerabewaking pakketten samengesteld voor u. Sinds 1999 installeren wij camerabewaking, met deze jarenlange ervaring waar wij over beschikken kunnen wij het perfecte Camerabewaking bewakingspakket voor u aanbevelen. Bij Camera installatie hebben we 4 camerabewaking sets, deze pakketten bestaan uit:

 

Pakket 1: Dit pakket bevat 1 professionele beveiligingscamera. Bij de camera die wij voor u installeren krijgt u de mogelijkheid om de beelden van de camera live te bekijken via een applicatie voor iOS of Android. De prijs van dit pakket begint vanaf 989 euro, de prijs is afhankelijk van welk type camera u kiest. De keuze tussen de camera’s is afhankelijk van de beeldkwaliteit dat u wilt hebben. IPCamerainstallatie heeft camera’s van HD-kwaliteit tot aan Ultra HD.

 

Pakket 2: Bij dit pakket krijgt u 2 professionele bewakingscamera’s. Dit pakket begint bij een prijs van 1189 euro, afhankelijk van de kwaliteit van uw beeldmateriaal. De keuze in beeldkwaliteit is HD, Full HD, Super HD en Ultra HD. Bij de camera’s heeft u de optie om de beelden live te bekijken en dit kan met applicaties uit de Apple playstore of Android store.

 

Pakket 3: Dit pakket begint bij een prijs van 1489 euro, hierbij krijgt u 3 professionele bewakingscamera’s waarmee nare situaties voorkomen kunnen worden! Net als bij de andere pakketten kunt u hier live de beelden bekijken op uw telefoon en heeft u diverse keuze in beeldkwaliteit.

 

Pakket 4: Voor een prijs vanaf 1749 euro heeft u een pakket van 4 bewakingscamera’s bij Camerainstallatie! Met de verschillende beeldkwaliteit die we aanbieden in combinatie met live meekijken via uw telefoon kan dit pakket perfect voor u zijn. Heeft u wel interesse in een pakket maar wilt u meer dan 4 professionele Camerabewaking bewakingscamera’s? Dan kunt u gerust een offerte bij onze specialisten aanvragen.

De voordelen van Camerainstallatie.nl

Wanneer u ervoor kiest om een bewakingscamera aan te schaffen via Camerainstallatie.nl dan geniet u niet alleen van de vele service en kwaliteitsvoordelen. Wij bieden ook praktische en technische voordelen. Camerabewaking heeft meer voordelen dan u zou denken en dat leggen wij u graag uit.

 

Bekijk bewakingscamera beelden op alle apparaten.

 

Onze bewakingscamera’s zijn voorzien van software die geïnstalleerd kunnen worden op alle apparaten. Zo is het voor u mogelijk om de software op zowel MacOS als Windows computers te installeren. Het is met onze software makkelijk om al uw bewakingsbeelden gemakkelijk te exporteren. Hierdoor ervaart u de gebruiksvriendelijkheid van onze bewakingscamera’s.

 

Topkwaliteit en resolutie

 

In ons assortiment bieden wij diverse topkwaliteit bewakingscamera’s aan die voldoen aan alle eisen en voorzien van de laatste technologie. De bewakingscamera’s zijn verkrijgbaar in verschillende resoluties. Van full high definition tot 4k kwaliteit beelden voor optimale opnames in alle omstandigheden. U hoeft zich dus geen zorgen te maken voor overbelichting of in het donker. Daarbij zijn onze bewakingscamera’s voorzien van ruisonderdrukking en blacklight compensation.

Nachtzicht en infrarood

 

Onze bewakingscamera’s schakelen bij zonsondergang wanneer er minder licht is automatisch over naar nachtzicht. Door het automatisch aanpassen aan de hoeveelheid licht bent u zeker van haarscherpe nachtopnames. Dit is mogelijk door de infrarood opties, DNR, WDR en BLC.

Stevige en waterdichte behuizing

De behuizing van onze bewakingscamera’s zijn goedgekeurd volgens de eisen van de IP66-certificering. Dit maakt ze bestand tegen de meest extreme weersomstandigheden. De behuizing, bestaande uit sterk metaal en polycarbonaat, maakt het ook bestand tegen vernieling. U wilt namelijk dat uw bewakingscamera’s veilig blijven hangen en draaien.

Betrouwbare recorder voor duizend(en) GB aan opnames

 

Een zeer belangrijk onderdeel van uw bewakingscamera systeem is de recorder. Hierop worden alle beelden die opgenomen zijn veilig opgeslagen. Door de hoge kwaliteit waarin de bewakingscamera’s opnemen kan dit voor problemen zorgen bij de opslag. Wij bieden recorders aan die passen bij uw installatie. Daarbij zal de recorder oudere opnames automatisch verwijderen wanneer de opslag vol raakt. Wij voorzien u van een recorder die:

✓ 1000GB opslag – bij 1 tot 4 camera’s.
✓ 2000GB – bij 5 tot 8 met
✓ 4000GB – Meer dan 8 camera’s
✓ Opslagcapaciteit is ook achteraf te upgraden voor extra lange beeldopslag.

Montage en installatie

 

Alle pakketten die wij aanbieden van Camerainstallatie.nl zijn inclusief montage, al uw zorgen worden uit handen genomen door een van onze eigen ervaren monteurs. Onze monteurs zijn met hun jarenlange ervaring echte vakmannen en hebben passie voor de techniek die zij installeren. Onze monteurs zoeken voor u de beste kabelroute en zorgen ervoor dat deze zo mooi mogelijk wordt afgewerkt. Niet bieden wij alleen standaard montage aan, maar helpt de monteur ook om de juiste software op uw apparaten te installeren om de beelden te kunnen bekijken. Na de montage kunt u nog eens 6 dagen per week terecht bij onze eigen helpdesk en op alle camerabewaking krijgt u 2 jaar garantie van ons! Bij Camerainstallatie.nl wordt uw camerabewaking geïnstalleerd zonder dat u zorgen hoeft te maken over extra bijkomende kosten. Wat ook niet geheel onbelangrijk is dat Camerainstallatie.nl u voorzicht van persoonlijk en eerlijk advies, zo krijgt u geen onverwachte situaties en u betaalt pas nadat u tevreden bent over de Camerabewaking installatie!

De kosten van een bewakings camera

 

Bij Camerainstallatie.nl komt u bij de aanschaf van uw set camerabewakings camera’s nooit voor onverwachte kosten te staan. Wij bieden in alle gevallen altijd een all-in pakket aan waarin alle kosten, van materiaal tot installatie voorzien zijn. U kunt onze pakketten online bekijken en bestellen. Mocht er geen passend bewakingscamera pakket voor u tussen zitten dan kunt u altijd contact met ons op nemen voor een vrijblijvende offerte. Benieuwd wat uw aanvraag gaat kosten? U kunt het ook berekenen met onze handige online rekentool.

Contact met Camerainstallatie.nl

Heeft u nog vragen over een van onze pakketten of wilt u meer simpelweg meer weten? Neem dan gerust contact op met onze professionals zodat wij u kunnen voorzien van informatie! Wij zijn telefonisch te bereiken op: +31 36 52 90 007 of stuur een e-mail naar: info@camerainstallatie.nl.

 

Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant