WhatsApp Bel ons Stel je pakket samen Offerte Bel mij terug

Ubiquiti Unifi wifi access point installatie

Als installatie bedrijf installeren wij de meest uiteenlopende situaties. Zo installeren wij niet alleen camera systemen, intercom installaties en bekabelen wij netwerken, maar leveren, meten en installeren wij ook professionele Wifi netwerken.

Camerainstallatie.nl

De installatie van onze wifi accesspoint systemen bied u de vrijheid om overal draadloos te werken waar u maar zou wensen. De Unifi zenders welke wij plaatsen zijn beheerd en roaming, dat wil zeggen dat ze zullen zorgen voor een complete dekking zonder dat u iedere keer als u zich verplaatst moet her verbinden en of een nieuwe zender moet selecteren. De Unifi zenders welke wij installeren zoeken zelf de beste zender en schakelen daar automatisch op over. Los van de normale zenders kunnen wij ook de outdoor/buiten zenders plaatsen of de exclusieve zenders welke voorzien zijn van ingebouwde speakers. De Wifi zenders met ingebouwde speaker zijn ideaal om als omroep systeem te dienen, of b.v. automatische schoolbel systemen.

Heeft u thuis of op de zaak problemen met de dekking van uw draadloze wifi netwerk of wenst u een nieuwe installatie van zenders bij u op locatie laat het dan ons gerust weten wij komen graag langs om de situatie te bekijken. Het inmeten van uw wifi netwerk en het intekenen van waar de zenders zouden moeten komen wij doen niet enkel dit maar zorgen er ook daadwerkelijk voor dat de kabels zullen worden getrokken, genummerd en getest, waarna wij ook de wifi zenders plaatsen en installeren, programmeren.

Alles binnen een organisatie, een factuur en een aanspreekpunt. Een projectmatige aanpak en kennis van zaken dat is wat CameraInstallatie een organisatie welke valt onder de MegaSnel ICT groep voor zal zorgdragen. Binnen onze organisatie zijn er vele specialisten Welke u graag helpen met het maken van de juiste keuze, en het systeem zo te configureren dat het werkt zoals u zou wensen.

Een van deze Wifi specialisten is Sr John van Den Bosch welke al reeds 18 jaar bij onze organisatie betrokken is. John is zeker op wifi gebied een van de Unifi specialisten welke met zijn jaren lange ervaring ieder project weer tot een groot succes weet te brengen. Samen met zijn collega’s mike, ravi, dave en marc maken ze deel uit van ons wifi elite team.

Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant