WhatsApp ons Bel ons Bel mij terug

Tijdelijke camerabewaking verhuur op festival terrein

Camerabewaking verhuur is een tak waar we vooral in de zomer maanden druk mee zijn. Voor de meeste festivals zal een vergunnings verplichting bestaat waarin camerabewaking vermeld staat. Tijdelijke camera’s inzetten als beveilging oplossing is betaalbaar en bied de organisatie meer ogen en bewijslast dan wat een mensen oog kan zijn. Op dit dancefestival was de wens om camerabewaking in te zetten al langer iets dat ze wilde proberen. De voorgaande jaren was de keuze niet op camera’s gevallen maar nu was het zo ver.De camera’s hielden de bezoekers stroom goed in de gaten, en als extra toegevoegde waarde was het in de gaten houden van personeel, geld stromen en het binnenkomen van goederen. Zeker op festivals met externe ingehuurde personen waar je niet altijd de achtergrond van weet is het beveiligen van je eigendommen en voorraad niet heel gek.

 

Aan het einde van het evenement was er een korte evaluatie waarbij de opdrachtgever aangaf dat dit hem veel rust heeft gegeven. De opdracht voor volgend jaar hebben we dan ook direct gekregen in totaal waren er 23 geregistreerde incidenten waarbij camera’s de oplossing hebben geboden. Er is als slagroom op de taart een persoon aangehouden welke munten achterover drukte om vervolgens aan een persoon welke niet werkzaam was bij de organisatie te geven. Hoogst waarschijnlijk werden deze munten illegaal op het festival verkocht.

Camerainstallatie.nl

Camera systeem huren – Tijdelijk uw object beveiligen met camerabewaking

 

Vaak is het zo dat is slechts voor even een camerasysteem nodig heeft. Een bouw project of een verhuizing, of u heeft alleen het bewijs nodig en daarna zijn de camera bewaking oplossingen niet meer nodig. Het huren van een tijdelijk camerabewaking systeem kan de oplossing bieden. Op https://securityrental.nl/product/tijdelijk-camerabewaking-systeem huren/ vind u een van de meest populaire pakketten camerabewaking welke zal voldoen aan deze verwachting. Een tijdelijk camerabewaking pakket waar u alles in zeer hoge beeld kwaliteit kan opnemen, zien, terug kijken, maar zelfs via een APP op uw telefoon, of een monitor kan bekijken. Een camerabewaking systeem huren voor een weekend, week, maand of langer voor zakelijk en prive kan op onze zuster organisatie Security Rental

Tijdelijk camerabewaking systeem huren

 

Voor een tijdelijke opzet, is dit camerasysteem ideaal. Het complete pakket is makkelijk te installeren dit gezien alles al reeds door ons voor u is ingesteld en klaar gezet.

 

Het tijdelijke camerabewaking systeem voor de verhuur bevat de volgende onderdelen.

 

  •  2 bewakingcameras HD beeld kwaliteit
  •  Harddisk recorder
  •  Benodigde bekabeling 2x 25M
  •  Voeding
  •  Monitor

Ideaal in de situatie dat u last heeft van een stalker en bewijs zoekt, of waarbij eigendommen vernield worden en u de dader op beeld wenst op te nemen. Een tijdelijk camerasysteem huren is dan zeker de oplossing voor een snelle registratie van de dader op beeld. Super scherp in HD beeld kwaliteit de dader vastleggen voor slechts 75,- euro per week. De Tijdelijke camerabewaking pakketten welke wij aanbieden passen wij geheel op maat aan op uw wensen.

Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant