WhatsApp Bel ons Stel je pakket samen Offerte Bel mij terug

NDAA Compliant software - NXwitness

Camerainstallatie.nl | Camerabewaking beveiliging specialisten sinds 1999
Camerabewaking beveiliging specialisten sinds 1999
Camerainstallatie.nl | Opgeleide monteurs met kennis van zaken
Opgeleide monteurs met kennis van zaken
Camerainstallatie.nl | Advies, installatie, levering & support
Advies, installatie, levering & support
Pakket samenstellen Pakket samenstellen Camerainstallatie.nl
DE veiligste Camera software die er is

NDAA Compliant software - NXwitness

NX Witness is het veiligste softwarepakket voor bewakingscamera’s en de slimste keuze om aan te schaffen vanwege zijn robuuste beveiligingsfuncties en geavanceerde technologieën. Uw vertrouwen in de veiligheid en betrouwbaarheid van uw videobewakingssysteem is van vitaal belang, vooral in een tijd waarin er toenemende zorgen zijn over de veiligheid van cameramerken uit bepaalde regio’s, zoals China.

 

NX Witness maakt gebruik van geavanceerde encryptietechnologieën om ervoor te zorgen dat uw videostreams veilig zijn tegen ongeoorloofde toegang of manipulatie. Met end-to-end encryptie worden uw videogegevens versleuteld vanaf het moment dat ze de camera verlaten tot ze worden weergegeven op het scherm van de gebruiker, waardoor het praktisch onmogelijk is voor kwaadwillende derden om de beelden te onderscheppen of te manipuleren.

 

 

Bovendien maakt NX Witness gebruik van sterke authenticatiemechanismen, zoals tweefactorauthenticatie (2FA), om ervoor te zorgen dat alleen geautoriseerde gebruikers toegang hebben tot het systeem. Dit helpt bij het voorkomen van ongeautoriseerde toegang en versterkt de algehele beveiliging van het systeem.

 

 

Wat betreft technologieën maakt NX Witness gebruik van de nieuwste ontwikkelingen in camerabeveiliging. Het systeem integreert naadloos met high-definition IP-camera’s en maakt gebruik van geavanceerde beeldverwerkingsalgoritmen om intelligente functies mogelijk te maken, zoals gezichtsherkenning, voertuigdetectie en gedragsanalyse. Deze AI-gestuurde mogelijkheden stellen gebruikers in staat om snel en efficiënt verdachte activiteiten te detecteren en te reageren, waardoor de effectiviteit van het bewakingssysteem wordt verbeterd.

Camerainstallatie.nl

We take care of IT - De veiligste installatie van uw camera systeem

Naast de robuuste beveiligingsfuncties biedt NX Witness nog tal van andere voordelen die het tot de ideale keuze maken voor uw videobewakingssysteem. Ten eerste staat het bekend om zijn gebruiksgemak en flexibiliteit. De intuïtieve gebruikersinterface maakt het eenvoudig voor gebruikers om snel toegang te krijgen tot live en opgenomen beelden, gebeurtenissen te bekijken en geavanceerde zoekopdrachten uit te voeren. Bovendien is NX Witness schaalbaar, wat betekent dat het kan worden aangepast aan de specifieke behoeften van uw bewakingssysteem, of u nu een klein bedrijf of een groot complex beheert.

 

 

Wat betreft technologie maakt NX Witness gebruik van geavanceerde videocompressietechnieken, zoals H.264 en H.265, om bandbreedte en opslagruimte te optimaliseren zonder concessies te doen aan de beeldkwaliteit. Dit zorgt voor efficiënt gebruik van middelen en maakt het mogelijk om meer camera’s toe te voegen aan uw systeem zonder dat dit de prestaties beïnvloedt.

 

 

Camerainstallatie.nl kan u helpen bij het implementeren van NX Witness in uw bewakingssysteem. Door samen te werken met Camerainstallatie.nl kunt u profiteren van hun expertise op het gebied van serverinstallatie, softwareconfiguratie en systeemmigratie. Ze kunnen u voorzien van de benodigde hardware, zoals krachtige servers die zijn geoptimaliseerd voor videobewakingstoepassingen, en helpen bij het installeren en configureren van de NX Witness-software om ervoor te zorgen dat het systeem soepel en betrouwbaar werkt.

 

 

Bovendien kan Camerainstallatie.nl u helpen bij het verkrijgen van licenties voor NX Witness tegen gereduceerde tarieven. Door hun partnerschap met leveranciers kunnen ze vaak kortingen bedingen op licentiekosten, waardoor u geld bespaart bij de aanschaf van het systeem. Daarnaast kunnen ze bestaande bewakingssystemen overnemen en migreren naar NX Witness, waardoor u een naadloze overstap kunt maken naar deze geavanceerde oplossing zonder gedoe of downtime.

Professioneel advies?
Neem contact op!

Overstappen naar NXwitness ? geen stress we take care of it

Overstappen op NX Witness is niet alleen een goede keuze, het is ook een verstandige investering in de beveiliging en efficiëntie van uw videobewakingssysteem. NX Witness biedt geavanceerde beveiligingsfuncties, gebruiksgemak en flexibiliteit, waardoor het een ideale oplossing is voor zowel kleine als grote bewakingsinstallaties.

 

Wat veel mensen niet weten, is dat de kosten van het overstappen naar NX Witness helemaal niet zo hoog hoeven te zijn, vooral niet met de kortingen die Camerainstallatie.nl kan bieden. Dankzij ons partnerschap met leveranciers en onze expertise in het veld kunnen we vaak aantrekkelijke kortingen bedingen op licenties en hardware, waardoor de totale kosten van de overstap aanzienlijk worden verlaagd.

 

Bovendien kan Camerainstallatie.nl u helpen bij het beoordelen van uw huidige bewakingssysteem en het plannen van een naadloze migratie naar NX Witness. We begrijpen dat overstappen op een nieuwe softwareoplossing stressvol kan zijn, daarom nemen we al het werk uit handen. Van het selecteren van de juiste hardware tot het installeren en configureren van de software, wij zorgen voor alles, zodat u zich kunt concentreren op uw kernactiviteiten zonder onderbrekingen.

 

Onze uitgebreide kennis van alle merken camera’s en onze ervaring in installatie stellen ons in staat om u te adviseren over de beste camera-oplossingen die naadloos integreren met NX Witness. Of u nu IP-camera’s van een bepaald merk heeft of van plan bent nieuwe camera’s aan te schaffen, wij kunnen u helpen bij het maken van de juiste keuzes om ervoor te zorgen dat uw bewakingssysteem optimaal presteert.

network optix nx witness

Beveiliging camera's die veilig zijn

Ongeacht de omvang van uw project, heeft Camerainstallatie.nl de expertise en middelen om een passende oplossing te bieden. Of u nu een klein bedrijf bent dat slechts een paar camera’s nodig heeft of een groot complex beheert met honderden camera’s, wij hebben de ervaring en de capaciteit om aan uw behoeften te voldoen.

 

Onze uitgebreide selectie van servers en hardware-opties stelt ons in staat om systemen te ontwerpen die perfect zijn afgestemd op de eisen van uw bewakingsinstallatie. Of het nu gaat om een krachtige server voor een groot aantal camera’s of een compacte oplossing voor een kleinschalige installatie, wij hebben de juiste hardware om uw systeem soepel te laten draaien.

 

Daarnaast hebben we een breed scala aan camera merken tot onze beschikking, zodat we de perfecte camera’s kunnen selecteren die passen bij uw specifieke vereisten en budget. Hierbij staan we garant voor kwaliteit en betrouwbaarheid.

 

10 bekendste merken:

 1. Axis Communications
 2. Bosch Security Systems
 3. Hanwha Techwin (voorheen Samsung Techwin)
 4. Panasonic
 5. Sony
 6. Vivotek
 7. Honeywell
 8. Avigilon

 

Deze merken voldoen aan de National Defense Authorization Act (NDAA) van de Verenigde Staten, wat betekent dat hun producten veilig zijn voor gebruik in overheidsprojecten en andere gevoelige omgevingen. Met onze kennis van deze merken en hun producten kunnen we u helpen bij het selecteren van de beste camera’s voor uw toepassing, terwijl we ervoor zorgen dat uw systeem voldoet aan de hoogste beveiligingsnormen.

inbreker is op beeld te zien

Neem gewoon eens contact met ons op voor het beste advies

Waarom zou je niet vrijblijvend contact met ons opnemen? We staan klaar om persoonlijk bij je langs te komen en de situatie te bekijken. Tijdens een informele ontmoeting onder het genot van een kop koffie kunnen we kennismaken en zien of er een klik is. Vervolgens gaan we samen aan de slag om een doordacht beveiligingsplan op te stellen dat perfect aansluit bij jouw behoeften. Hierbij maken we gebruik van hoogwaardige materialen en worden de systemen geïnstalleerd door onze ervaren en deskundige monteurs. Zo ben je verzekerd van een professionele aanpak en optimale beveiliging voor jouw woning of bedrijf.

Beveiligingscamera en beveiliging advies marc herdes en eline klaver

Veel niet-Chinese merken van beveiligingscamera’s genieten wereldwijd een goede reputatie vanwege hun betrouwbaarheid en kwaliteit. Enkele van deze merken zijn:

 1. Honeywell: Een gerenommeerd merk dat bekend staat om zijn breed scala aan beveiligingsoplossingen, waaronder camerasystemen van hoge kwaliteit.
 2. Hanwha Techwin (voorheen bekend als Samsung Techwin): Hanwha is een Zuid-Koreaans bedrijf dat geavanceerde beveiligingsoplossingen biedt, waaronder hoogwaardige beveiligingscamera’s.
 3. Bosch: Bosch staat bekend om zijn innovatieve technologieën en betrouwbare producten, waaronder beveiligingscamera’s van professionele kwaliteit.
 4. Axis Communications: Een toonaangevende leverancier van netwerkcamera’s en andere beveiligingsoplossingen van hoge kwaliteit, gevestigd in Zweden.
 5. Sony: Sony is een Japans technologiebedrijf dat een breed scala aan beveiligingscamera’s produceert, waaronder hoogwaardige IP-camera’s en CCTV-systemen.
 6. Panasonic: Een ander Japans bedrijf, Panasonic, biedt geavanceerde beveiligingsoplossingen, waaronder bewakingscamera’s van uitstekende kwaliteit voor zowel binnen als buiten.
 7. Vivotek: Vivotek is een Taiwanese fabrikant van IP-camera’s die bekend staat om zijn innovatieve technologieën en uitstekende beeldkwaliteit.
 8. Avigilon (een Motorola Solutions Company): Avigilon, gevestigd in Canada, produceert geavanceerde beveiligingsoplossingen, waaronder high-definition IP-camera’s en videomanagementsystemen.
 9. Pelco by Schneider Electric: Pelco is een Amerikaans bedrijf dat gespecialiseerd is in de productie van hoogwaardige beveiligingscamera’s en videosurveillance-oplossingen.
 10. Mobotix: Mobotix, gevestigd in Duitsland, staat bekend om zijn hoogwaardige en innovatieve IP-camera’s met geïntegreerde intelligentie en geavanceerde videobewakingstechnologieën.

Verschillende cameramodellen

Enkele specifieke redenen waarom overheden, bedrijven en organisaties ervoor kiezen om geen Chinese beveiligingscamera's meer te gebruiken:

De reden dat Chinese beveiligingscamera’s niet meer worden toegestaan, komt voort uit zorgen over privacy, veiligheid en mogelijke geopolitieke risico’s.

 1. Privacyrisico’s: Er zijn zorgen over de mogelijke betrokkenheid van Chinese fabrikanten bij het verzamelen van gevoelige informatie via de beveiligingscamera’s. Er bestaat de angst dat deze gegevens kunnen worden gebruikt voor spionageactiviteiten of andere ongeautoriseerde doeleinden.
 2. Cyberbeveiligingsrisico’s: Chinese beveiligingscamera’s kunnen kwetsbaar zijn voor cyberaanvallen, zoals hacking en malware-infecties. Er zijn gevallen geweest waarbij Chinese apparaten werden geïnfiltreerd door kwaadwillende actoren, wat resulteerde in datalekken en andere beveiligingsincidenten.
 3. Geopolitieke spanningen: De toenemende geopolitieke spanningen tussen China en andere landen hebben geleid tot bezorgdheid over de afhankelijkheid van Chinese technologie. Als gevolg hiervan zijn overheden en organisaties voorzichtiger geworden met het gebruik van Chinese producten en technologieën, waaronder beveiligingscamera’s.
 4. Beperkingen op toegang tot updates en ondersteuning: In sommige gevallen kunnen Chinese fabrikanten beperkingen opleggen aan de toegang tot firmware-updates en technische ondersteuning voor hun producten. Dit kan leiden tot verouderde beveiligingscamera’s die kwetsbaar zijn voor beveiligingsrisico’s.

 

Al deze redenen hebben bijgedragen aan het besluit van veel overheden, bedrijven en organisaties om geen Chinese beveiligingscamera’s meer toe te staan en in plaats daarvan te kiezen voor alternatieve merken van betrouwbare en niet-Chinese fabrikanten. Dit helpt hen om de privacy en veiligheid van hun systemen te waarborgen en het risico op potentiële beveiligingsincidenten te verminderen.

zieke slechte beveiligingscamera

Met Onvif komt alles weer goed

Onvif, wat staat voor Open Network Video Interface Forum, is een wereldwijd consortium dat zich richt op de ontwikkeling van standaarden voor IP-gebaseerde beveiligingsproducten. Een van de belangrijkste voordelen van het gebruik van Onvif-standaarden is dat het interoperabiliteit mogelijk maakt tussen verschillende merken en modellen van beveiligingscamera’s, ongeacht de fabrikant.

 

Met Onvif kunnen beveiligingscamera’s van verschillende merken eenvoudig met elkaar communiceren en integreren in een enkelvoudig systeem. Dit betekent dat je niet beperkt bent tot slechts één merk of type camera bij het bouwen van een beveiligingsinfrastructuur. In plaats daarvan kun je kiezen voor de beste camera’s die voldoen aan jouw specifieke eisen en budget, zonder je zorgen te maken over compatibiliteitsproblemen.

 

Een goed en stabiel softwarepakket, zoals NX Witness, kan deze interoperabiliteit verder optimaliseren. NX Witness biedt een gebruiksvriendelijke interface voor het beheer en de monitoring van beveiligingscamera’s, en ondersteunt naadloze integratie met Onvif-compatibele apparaten. Hierdoor kun je eenvoudig beveiligingscamera’s van verschillende merken toevoegen aan je systeem en ze centraal beheren vanuit één enkel platform.

 

Door te kiezen voor Onvif-compatibele beveiligingscamera’s en een betrouwbaar softwarepakket zoals NX Witness, ben je verzekerd van een flexibele en schaalbare beveiligingsoplossing die voldoet aan de hoogste normen op het gebied van interoperabiliteit, functionaliteit en stabiliteit. Dit stelt je in staat om een effectief beveiligingssysteem te bouwen dat voldoet aan jouw specifieke behoeften en vereisten.

Camerabewaking software gratis

We are here to help ! De migratie is kinderspel voor ons

Als bedrijf gespecialiseerd in beveiligingscamera’s begrijpen we dat migratie van oude naar nieuwe systemen een complex proces kan zijn. Daarom zijn we er om te helpen bij elke stap van de migratie, van planning tot implementatie en ondersteuning achteraf.

 

 

 1. Voorbereiding en planning: We beginnen met een grondige analyse van het bestaande camerasysteem en de behoeften van de klant. Dit omvat het identificeren van oude camera’s die moeten worden vervangen, het beoordelen van de huidige infrastructuur en het vaststellen van de vereisten voor het nieuwe systeem. Op basis hiervan ontwikkelen we een gedetailleerd migratieplan.
 2. Selectie van nieuwe apparatuur: We helpen bij het selecteren van de juiste beveiligingscamera’s voor de specifieke behoeften van de klant. Dit omvat het aanbevelen van merken en modellen die voldoen aan de gewenste specificaties en budgettaire overwegingen.
 3. Installatie en configuratie: Ons ervaren team van installateurs zal de oude camera’s demonteren en de nieuwe apparatuur installeren op de aangewezen locaties. We zorgen ervoor dat alle nieuwe camera’s correct zijn geconfigureerd en geoptimaliseerd voor maximale prestaties.
 4. Integratie met bestaande systemen: Indien nodig integreren we de nieuwe camerasystemen met bestaande beveiligingsinfrastructuur, zoals videomanagementsystemen (VMS), toegangscontrolesystemen en alarmsystemen. We zorgen ervoor dat alles naadloos samenwerkt voor een geïntegreerde beveiligingsoplossing.
 5. Training en ondersteuning: We bieden uitgebreide training aan het personeel van de klant om ervoor te zorgen dat ze vertrouwd zijn met het gebruik van het nieuwe camerasysteem. Bovendien bieden we doorlopende technische ondersteuning en onderhoudsdiensten om ervoor te zorgen dat het systeem optimaal blijft presteren.

Adviseur Sander van Camerainstallatie.nl

Verschillende Nederlandse gemeenten maken gebruik van beveiligingscamera's van de Chinese fabrikanten Hikvision en Dahua

Verschillende Nederlandse gemeenten maken gebruik van beveiligingscamera’s van de Chinese fabrikanten Hikvision en Dahua. Er zijn zorgen geuit over mogelijke spionageactiviteiten en vermoedens van betrokkenheid bij schendingen van mensenrechten, volgens berichten van Follow the Money en de NOS.

 

Volgens gegevens van Follow the Money, waaronder een zoekopdracht met de zoekmachine Shodan, zijn er ongeveer 36.000 beveiligingscamera’s van Hikvision en Dahua geïdentificeerd met Nederlandse IP-adressen. Ongeveer achtduizend van deze camera’s zijn gevestigd in Amsterdam, terwijl Rotterdam er vierduizend telt. In Den Haag werden bijna vijftienhonderd camera’s geteld. Uit navraag door de NOS blijkt dat minstens 51 Nederlandse gemeenten gebruik maken van camera’s van deze Chinese fabrikanten.

 

Hoewel er zorgen zijn geuit over de veiligheid van deze apparaten en de mogelijke betrokkenheid van de Chinese overheid, benadrukken experts dat het gaat om vermoedens en niet om bewezen feiten. “Zelfs als er op dit moment geen achterdeurtje in de software zit, betekent dat niet dat deze later niet toegevoegd kan worden”, aldus hoogleraar computerbeveiliging Bart Jacobs. “Dit zou bijvoorbeeld kunnen gebeuren via een software-update.” In de afgelopen jaren zijn er inderdaad meerdere ernstige kwetsbaarheden ontdekt in de camera’s.

 

Daarnaast zijn er zorgen geuit over mogelijke betrokkenheid van de fabrikanten bij schendingen van mensenrechten. Vorig jaar werd Dahua geschrapt als lid van de Security Industry Association (SIA), een brancheorganisatie voor wereldwijde aanbieders van beveiligingsoplossingen. Hikvision zou zelf het lidmaatschap hebben beëindigd. De SIA heeft geen exacte reden gegeven, maar verwees naar de ethische code die zij hanteert. Er zijn meldingen geweest dat de camera’s van deze fabrikanten worden ingezet bij onderdrukking van de Oeigoeren in China, zoals gerapporteerd door Follow the Money.

 

In de Verenigde Staten zijn beveiligingscamera’s van Dahua, Hikvision, Huawei, ZTE en Hytera verboden onder de National Defense Authorization Act (NDAA). In Den Haag hangen volgens de gemeente minstens 134 camera’s, waaronder bij de ingang van het ministerie van Buitenlandse Zaken. De NOS meldt dat inmiddels tien gemeenten hebben besloten om de camera’s uit te faseren of hier momenteel over nadenken.

Wij benaderukken dat het niet bewezen is dat er enige vorm van onveilige gaten zijn gevonden in de Chinese merken Dahua en Hikvision.
Het is ook zeer onwaarschijnlijk dat dit wel zo zou zijn, het is en blijft een vermoeden niks meer en minder.

Beveiliging camera advies

Eline Klaver Camerainstallatie

Marc Herdes en Eline Klaver zijn niet alleen de spilfiguren achter CameraInstallatie.nl, maar ook ware pioniers in de wereld van beveiligingstechnologie. Hun diepgewortelde passie voor techniek en ongeëvenaarde kennis van zaken stralen door in elk project dat ze onder handen nemen. Wat hen werkelijk onderscheidt, is hun unieke benadering: een probleem is voor hen geen obstakel, maar een uitdaging die met enthousiasme en deskundigheid wordt aangepakt. Deze ‘geen zorgen, wij regelen hetmentaliteit is precies waarom klanten keer op keer voor hen kiezen om hun alarm- en beveiligingscamerasystemen te installeren.

 

 

Marc, met zijn jarenlange ervaring in de beveiligingsbranche, staat bekend om zijn vermogen om op maat gemaakte beveiligingsoplossingen te ontwerpen die naadloos aansluiten bij zowel de wensen van de klant als de specifieke kenmerken van hun eigendommen. Zijn expertise is niet alleen beperkt tot het adviseren; hij zorgt ervoor dat elke installatie perfect is afgestemd op de unieke behoeften van elke klant.

 

 

Eline, aan de andere kant, is een schat aan kennis als het gaat om de nieuwste trends en technologieën in camerabewaking. Haar passie voor het vak is aanstekelijk en haar vaardigheid om klanten te gidsen naar de optimale beveiligingsoplossing is ongeëvenaard. Ze benadert elke vraag met een oplossingsgerichte mindset, ervoor zorgend dat klanten zich begrepen en gewaardeerd voelen.

 

 

Samen vormen Marc en Eline een dynamisch duo dat klanten niet alleen voorziet van state-of-the-art beveiligingsoplossingen, maar hen ook de rust geeft te weten dat hun veiligheid in de handen is van experts die elk probleem met een kalmte en deskundigheid benaderen. Hun toewijding aan kwaliteit, gecombineerd met een stressvrije aanpak, maakt hen de ideale keuze voor iedereen die op zoek is naar superieure beveiliging zonder gedoe. Kies voor Marc en Eline, en ervaar de vrede van geest die komt met top-notch beveiliging, geïnstalleerd door degenen die echt gepassioneerd zijn over wat ze doen.

Advies over beveiliging

Binnen het hart van ons team van advies en service bij CameraInstallatie.nl, schittert een bijzonder talent: Koen van Fulpen. Als de senior van het team, staat Koen bekend als “de man die alles kan”. Zijn toewijding, expertise, en vermogen om elk project met precisie en passie te benaderen, maken hem een onmisbare kracht binnen ons bedrijf. Voor Koen is geen uitdaging te groot; hij omarmt elk project met een ‘kan-doen’ houding die zowel inspirerend als geruststellend werkt voor onze klanten en collega’s.

 

Koen’s rol binnen ons team is veelzijdig. Hij is de spil in het web van onze dienstverlening, verantwoordelijk voor de vlekkeloze aansturing van de werkvoorbereiding, het verstrekken van deskundig advies, het onderhouden van het contact met zowel klanten als monteurs, en de gehele oplevering van projecten. Zijn benadering laat geen ruimte voor open eindjes of onzekerheden; Koen van Fulpen zorgt ervoor dat alles tot in de puntjes is geregeld.

 

Zijn vermogen om complexe projecten te overzien en te coördineren, terwijl hij een persoonlijke band met elke klant onderhoudt, benadrukt zijn unieke vaardigheden en toewijding. Koen gaat verder dan alleen het vervullen van taken; hij zorgt ervoor dat elk aspect van een project harmonieus samenwerkt, van de initiële planning tot de uiteindelijke oplevering. Dit zorgt voor een naadloze ervaring voor de klant en een eindresultaat dat niet alleen voldoet aan, maar vaak de verwachtingen overtreft.

 

In ons streven naar uitmuntendheid in de beveiligingssector, vertegenwoordigt Koen van Fulpen het hoogtepunt van toewijding en vakmanschap. Zijn invloed binnen ons team en op onze projecten is onmiskenbaar. Met Koen aan het roer van de advies- en serviceafdeling, kunnen onze klanten vertrouwen op een deskundige begeleiding, grondige uitvoering, en een ongeëvenaard niveau van persoonlijke service. Bij CameraInstallatie.nl zijn we trots op het hebben van Koen van Fulpen als een zeer gewaardeerde collega en senior expert, die alles wat we doen naar een hoger niveau tilt.

Lachende adviseur Koen van CameraInstallatie.nl met zijn armen over elkaar

VIP diensten beveiliging

Onze VIP meldkamer bij CameraInstallatie.nl is het zenuwcentrum van onze geavanceerde beveiligingsdiensten, speciaal ontworpen om aan de uitzonderlijke behoeften van onze meest veeleisende klanten te voldoen. Deze state-of-the-art faciliteit biedt niet alleen real-time monitoring van video- en alarmsystemen, maar fungeert ook als een hub voor een breed scala aan persoonlijke beveiligingsdiensten en advies, om een 360-graden veiligheidsnet te bieden.

 

Multifunctionele Monitoring

In de VIP meldkamer komen zowel video- als alarmmeldingen binnen, waardoor ons team van hoogopgeleide professionals direct kan reageren op elke beveiligingskwestie die zich voordoet. Dankzij geavanceerde software en technologieën kunnen we ongewone activiteiten snel detecteren en de juiste maatregelen nemen om de veiligheid van onze klanten te waarborgen.

 

 

Uitgebreide VIP Services

Buiten de gebruikelijke meldkameroperaties om, biedt onze VIP meldkamer ook een scala aan aanvullende services:

 • Recherchediensten: Voor diepgaand onderzoek en informatie verzameling om de veiligheid en privacy van onze klanten te versterken.
 • Chauffeursdiensten: Biedt veilig en discreet vervoer voor onze klanten, met chauffeurs die getraind zijn in defensief rijden en persoonlijke beveiliging.
 • Privébeveiliging: Op maat gemaakte lijfwacht- en beveiligingsoplossingen voor persoonlijke bescherming bij openbare en privégelegenheden.

Cyberbeveiliging en Training

In de huidige digitale tijdperk is cyberbeveiliging een essentieel onderdeel van persoonlijke veiligheid. Onze VIP meldkamer biedt daarom ook advies en scans op cyberaanvallen, om onze klanten te beschermen tegen digitale dreigingen. Daarnaast bieden we:

 

 

 • Advies en Training: Wij helpen onze klanten hun telefoons en computers beter te beveiligen, en adviseren over veilig gebruik van sociale media. Onze trainingen zijn ontworpen om klanten te voorzien van de kennis en tools die nodig zijn om hun digitale voetafdruk te minimaliseren en hun privacy online te beschermen.

 

Onze VIP meldkamer is meer dan alleen een beveiligingsfaciliteit; het is een compleet beveiligings- en serviceplatform dat is afgestemd op de unieke levensstijl en behoeften van onze VIP-klanten. Bij CameraInstallatie.nl streven we ernaar om een omgeving te creëren waarin onze klanten zich veilig voelen, zowel fysiek als digitaal, met de wetenschap dat ze beschermd worden door de beste in de branche.

NDAA - Verklaring / Geen Chinese producten

Verschillende cameramodellen

Network Optix Inc. (“Nx”) bevestigt dat haar softwareproducten en platformportfolio geen apparatuur of diensten bevatten die zijn geproduceerd door de entiteiten genoemd in Sectie 889 van de National Defense Authorization Act (“NDAA”) voor het fiscale jaar 2019. Nx bevestigt verder dat het niet geheel of gedeeltelijk in bezit is van een van de genoemde entiteiten of van de Volksrepubliek China.

 

 

 • Ontdekt automatisch 99% van de IP-camera’s
 • Bevat geavanceerde technologieën
 • Lichtgewicht en cross-platform
 • Uiterst betrouwbaar
 • Aanpasbaar
 • Ondersteuning voor zo goed als alle merken IP camera’s
 • Gratis te upgraden
 • Geen jaarlijkse licentie kosten
 • Vermindert kosten over de hele linie
 • Installatie door Camerainstallatie.nl
  ( Professioneel installateur NX Witness )

installateur van NX Witness-software en -systemen

Marc Herdes en Eline klaver beveiligingscamera en beveiliging specialisten

Bij CameraInstallatie zijn we trots om zowel leverancier als installateur van NX Witness-software en -systemen te zijn, een vooraanstaand product van Network Optix. Als professionele partner bieden wij een compleet pakket van diensten en producten om uw beveiligingsbehoeften te vervullen. Wij leveren niet alleen de servers en opslagmedia, maar zorgen ook voor de benodigde licenties, de volledige installatie en het onderhoud van de NX Witness-software en -systemen.

 

 

Onze expertise en samenwerking met Network Optix stellen ons in staat om op maat gemaakte oplossingen te bieden die naadloos integreren in uw bestaande infrastructuur, of u nu een klein bedrijf bent of een grote onderneming met complexe beveiligingseisen. Onze technici zijn grondig getraind in de nieuwste NX Witness-technologieën en staan klaar om een systeem te implementeren dat niet alleen betrouwbaar en gebruiksvriendelijk is, maar ook de flexibiliteit biedt om mee te groeien met uw beveiligingsbehoeften.

 

 

Of u nu op zoek bent naar geavanceerde videobewaking, uitgebreide toegangscontrole of integratie met andere beveiligingssystemen, CameraInstallatie biedt een oplossing. Dankzij de ondersteuning voor Windows, MAC en Linux-platforms, kunnen wij een systeem opzetten dat perfect past bij uw technologische omgeving.

 

 

Kies voor CameraInstallatie als uw partner voor NX Witness en profiteer van onze deskundige installatie, betrouwbare onderhoudsservice en voortdurende ondersteuning. Samen met Network Optix zorgen wij ervoor dat uw beveiligingssysteem op het hoogste niveau presteert, vandaag en in de toekomst.

 

 

 

Erkende Network Optix / Nx Witness-installateur en -leverancier

Bij CameraInstallatie onderscheiden we ons als dé specialist in de installatie, onderhoud, en levering van Network Optix / Nx Witness-systemen. Als erkende Network Optix / Nx Witness-installateur en -leverancier, zijn we trots op onze diepgaande kennis en expertise in het aanbieden van hoogwaardige beveiligingsoplossingen. Ons toegewijde team is gespecialiseerd in het bieden van volledige ondersteuning, van advisering en implementatie tot het oplossen van Network Optix / Nx Witness storingen en het verzorgen van updates.

 

 

We begrijpen dat elk beveiligingsvraagstuk uniek is en bieden daarom op maat gemaakt Network Optix / Nx Witness advies, afgestemd op de specifieke behoeften van uw organisatie. Ons doel is om een naadloze Network Optix / Nx Witness implementatie en migratie te garanderen, waarbij we zorgen voor minimale onderbreking van uw dagelijkse operaties.

 

Als uw betrouwbare Network Optix / Nx Witness partner, streven we ernaar om niet alleen te voldoen aan uw huidige beveiligingseisen, maar ook om toekomstbestendige oplossingen te bieden. Dit houdt in dat we voortdurend streven naar het verbeteren van onze service door het leveren van de nieuwste Network Optix / Nx Witness updates en leveringen, en door het bieden van ongeëvenaarde Network Optix / Nx Witness support.

 

 

Of u nu op zoek bent naar een betrouwbare partner voor de lange termijn onderhoud van uw Nx Witness-systeem, of hulp nodig hebt bij het navigeren door complexe migratieprocessen, CameraInstallatie staat voor u klaar. Laat ons uw organisatie helpen beveiligen met de geavanceerde oplossingen van Network Optix, en ervaar zelf waarom wij de voorkeurskeuze zijn voor bedrijven die op zoek zijn naar topkwaliteit in videobewakingstechnologie. De veiligste keuze in software voor IP camera’s en 100% NIET chinees waardoor volledig erkend en toegelaten,

Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant