WhatsApp Bel ons Stel je pakket samen Offerte Bel mij terug

IPcamera installatie

UW IP camera installatie laten plaatsen door Camerainstallatie.nl Wij leveren en installeren zowel onze eigen merken en installeren deze IP cameras bij u op locatie maar ook kunnen wij de door uzelf al reeds aangekochte cameras installeren en onderhouden.

 

Heeft u reeds een IP camera gekocht en komt u er niet uit met de installatie dan komen wij graag bij u langs om dit in orde te maken. Voor het maken van een installatie afspraak met een van onze camera bewaking installatie monteurs kan u ons zowel bellen als mailen als ook een contact formulier indienen.

Camerainstallatie.nl

Ook is er meer informatie te vinden op www.Ipcamerainstallatie.nl

 

Het installeren van een IP camera kan vaak lastig zijn, IP nummers en switches een router en een recorder. Soms zelfs WIFI en of glasvezel, een straalzender of andere technieken die in combinatie werken.

 

Onze monteurs, onze technische dienst, de binnendienst en de werkplaats en helpdesk werken met elkaar samen. Voor ons team van IP camera installateurs is er dan ook geen klus te gek, te groot of ingewikkeld

Het installeren van een bewakingscamera voor zakelijke en particulieren klanten. Hoogstaande kwaliteit, betrouwbare monteurs en een gedegen advies.
De monteurs van Ipcamerainstallatie.nl zijn stuk voor stuk vakmannen die weten waar ze over praten en met plezier aan het werk zijn om bij u een veilig en goed werkende camerabewaking installatie te kunnen
installeren.

Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant