WhatsApp ons Bel ons Bel mij terug

Iedere 11 minuten een inbraak - Inbraak preventie met camerabewaking helpt!

Er wordt in ons land om de 11 minuten een inbraak gepleegd. Op basis van cijfers van het CBS. Bijna 50.000 keer verschaft een inbreker zich toegang tot een woning of appartement.

 

Meer inbraken dan aangiften

In 2017 zijn er volgens het CBS 49.315 aangiften van woninginbraak geregistreerd. Het Verbond voor Verzekeraars heeft de cijfers over 2017 nog niet gepubliceerd, maar meldde over 2016 maar liefst 63.922 verzekeringsclaims (in datzelfde jaar registreerde het CBS 55.730 woninginbraken). Het verschil tussen beide statistieken is waarschijnlijk te verklaren door het feit dat niet van iedere woninginbraak aangifte wordt gedaan.

 

Deze maatregelen schrikken inbrekers af

Veiligheidsglas

Iedere inbraak is er een teveel. In dit artikel zetten wij eerder al de maatregelen op een rij dit u tegen inbraak kunt treffen.

Camerainstallatie.nl

Praktische zaken na een inbraak

Wat als u ondanks alle beveiligingsmaatregelen toch het slachtoffer wordt van een inbraak? Schakel in elk geval direct de politie in. Betreed de woning niet als u vermoedt dat de dader(s) nog binnen is/zijn. Ga niet zelf op onderzoek uit, maar laat dit aan de professionals over. Ga ook niet achter de inbreker(s) aan, als u deze thuis aantreft. Er zijn helaas veel voorbeelden van hoe dit verkeerd kan aflopen.

 

Zijn er goederen weggenomen? Vul dan zo uitgebreid mogelijk de goederenlijst van de politie in.

 

Houdt u een registratie bij van aangeschafte zaken, met unieke serienummers, dan helpt dit natuurlijk enorm. Ook foto’s van uw duren eigendommen kunt u overhandigen aan de politie, indien gevraagd.

Zijn er bankpassen of gsm’s weggenomen? Onderneem dan direct actie om deze te laten blokkeren. Check mogelijk de Find My iPhone-functie van uw smartphone als u hierover schikt en deze heeft geactiveerd.

 

Op www.pasblokkeren.nl vindt u alle benodigde telefoonnummers voor instellingen met pasjes, betaal- en spaarpassen.

 

Onderschat de emotionele schade niet. Na een inbraak kunt u niet alleen spullen missen. Veel mensen voelen zich ook een tijdlang onveilig in hun eigen huis. Praat hierover, met mensen in uw omgeving of met professionals. Misschien komt het niet direct bij u op, maar contact opnemen

Onze super snelle service

Laat je telefoonnummer achter en we nemen binnen 24 uur contact met je op.

Camerainstallatie.nl
Kijk je ogen uit

Kijk je ogen uit


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant