WhatsApp Bel ons Stel je pakket samen Offerte Bel mij terug

Groothoek IP HD kwaliteit voordeur beveiligingscamera

Een compleet camera overzicht van uw voordeur, in één keer alles in beeld! Dat kan met deze 2.8mm groothoek IP netwerk camera van Camerainstallatie.nl. Dag en nacht, perfect zicht met deze beveiligingscamera mede door zeer krachtige maar ook energie zuinige infrarood verlichting en sensoren. Deze professionele IP bewakingscamera is meer dan alleen maar het oog van de deur hij kan registreren, herkennen, zien, opvolgen en melden! Laat CameraInstallatie de volledige installatie doen van uw voordeur camera en u heeft altijd zicht op uw huis wie er binnenkomt of vertrekt! Zowel op een monitor mogelijk als ook op de iphone, ipad, tablet, laptop, computer!

 

Een netwerk beveiligingscamera van deze kwaliteit kan u echt goed inzicht geven van wat er gebeurd u hoeft niet eens van uw bank af om te zien wie er voor de deur staat, uw telefoon of tablet laat het u gewoon zien!

Camerainstallatie.nl

Groothoekcamera op afstand bedienen

 

Lekker op afstand kunnen meekijken, en zien wat er gebeurd als de kinderen thuis komen, als u op vakantie bent en alles wil volgen… de postbode die aangeeft langs geweest te zijn maar is dat ook echt zo

 

Deze IP beveiligingscamera leveren wij geheel compleet incl software ! als u de camera door ons laat installeren dan leveren wij deze geheel compleet op, incl het instellen van uw modem, router , camera, recorder, monitoren en of andere wensen welke u mogelijk heeft.

Meerdere groothoekcamera’s

 

Meerdere camera’s in en of om het huis? geen probleem dit kan en kunnen wij compleet voor u organiseren. Het installeren van beveiligingscamera’s is het gene wat wij dagelijks doen, en meer dan 800 camera’s per maand gaan er door onze handen! de techniek is onze passie!

Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant