WhatsApp Bel ons Stel je pakket samen Offerte Bel mij terug

Gemeente Rotterdam houdt cameratoezicht bij standbeeld Piet Hein

Bij het standbeeld van Piet Hein in Rotterdam-Delfshaven heeft de gemeente een bewakingscamera geplaatst. Eerder deze week werd het beeld beklad met de woorden ‘killer’ en ‘dief’.

Stadsbeheer Rotterdam laat weten dat de camera is geplaatst om onrust en bekladdingen in de toekomst te voorkomen. “Je hoopt dat het beeld nu met rust gelaten wordt”, aldus een woordvoerder.

 

Cameratoezicht van Stadsbeheer krijgt de beelden binnen en bekijkt ze. Ook de politie kan meekijken. Het is nog niet duidelijk hoe lang de camera zal blijven staan.

 

Piet Hein is het enige standbeeld in de stad dat camerabewaking heeft gekregen vanwege de bekladdingen op verschillende plekken in de stad.

Camerainstallatie.nl
Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant