WhatsApp Bel ons Stel je pakket samen Offerte Bel mij terug

Installatie 4K bewakingscamera

4K bewakingscamera: dat is pas een camerabewakingssysteem met écht top beeld!

Meerdere Dahua 4K bewakingscamera’s zijn geplaatst om deze mooie locatie te voorzien van een goed en betrouwbaar camerasysteem. Het camerasysteem is geplaatst door de monteurs van Camerainstallatie.nl, waarbij gebruik is gemaakt van professionele en CPR goedgekeurde netwerkbekabeling.

 

Het mooie van een écht goed 4K bewakingscamerasysteem, is dat de beelden in 8 megapixel worden weergegeven en opgenomen. De 4K bewakingscamerabeelden zijn dan ook superscherp, zo scherp heeft u camerabeelden nog niet eerder gezien.

 

Camerainstallatie.nl levert en installeert uitsluitend A-kwaliteit duurzame camerabeveiliging, camerabewaking, alarmsystemen en intercomsystemen. Wij leveren beveiligingssystemen en camerabewaking van onder andere de merken Dahua, Hikvision en Axis.

Camerainstallatie.nl

Voor alle systemen geldt dat u eenmalig investeert in de levering en installatie van een systeem, zonder dat u verbonden bent aan verplichte abonnementskosten of andere bijkomende kosten. Wij verzorgen een directe koppeling met uw smartphone, tablet of computer. Zo kunt u altijd en overal zien wat er in en rondom uw woning, winkel, bedrijfspand of ander object gebeurt.

Wij leveren en installeren uitsluitend kwaliteit. Daarnaast werken wij enkel met A-kwaliteit materialen, doen we wat wij beloven en komen we onze afspraken na. Niet voor niets werken wij al jaar en dag volgens het spreekwoord ‘wie goed doet, goed ontmoet’.

Dahua IPC-HDBW2831E-S-S2

De Sahua IPC-HDBW2831E-S-S2 is een 8 megapixel Ultra 4K HD Starlight dome camera. Dit exemplaar is voorzien van POE, een vaste 2.8mm lens, infrarood nachtzicht, SD kaart sleuf en 120dB WDR voor binnen of buiten. De camera beschikt over over het nieuwste SMART H.265 coderingsprotocol voor zeer efficiënt gebruik van netwerk bandbreedte en opslagruimte voor beelden.

De juiste beveiligingscamera kopen? Wij adviseren u de juiste kant op!

Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant