WhatsApp Bel ons Stel je pakket samen Offerte Bel mij terug

Een IP camera laten installeren IPcamerainstallatie.nl

Het lijkt zo makkelijk een IP camera kopen en deze snel installeren, hoe moeilijk kan dit zijn Moeilijker dan u denkt is het echter om een IPcamera te installeren, niks is minder waar.Waar u denkt dat het slechts even kabel er in doen en het zal wel werken ….  nee er komt toch echt meer bij kijken om een bewakingscamera op basis van IP te installeren.

 

U heeft te maken met een ingewikkelde configuratie en koppeling van uw IPCamera aan uw netwerk, recorder,switch,elektra netwerk en of POE switch…  Allemaal mogelijkheden en combinaties maar alles heeft voor en nadelen.

 

Een goed werkende IPCamera laat deze installeren door een specialist.
www.IPCameraInstallatie.nl helpt u verder.

Camerainstallatie.nl
Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant