WhatsApp Bel ons Stel je pakket samen Offerte Bel mij terug

De IP camera installatie Specialist - www.IPcamerainstallatie.nl

De website zegt genoeg, de camerabewaking specialist op het gebied van IPCamerainstallatie systemen. Een professionele installatie op het gebied van specialistische IPCamera installaties waarbij de nadruk ligt op IPCamera’s.

Camerainstallatie.nl

Wat is een IP camera?

 

Lang niet iedereen is bekend met IP camera’s en de voordelen ervan. Vooral als je van plan bent om een IP camera te kopen, ben je daarom waarschijnlijk op zoek naar het antwoord op een aantal vragen. “Wat is een IP camera?”, “Wat betekent IP camera?”, “Hoe werkt een IP camera?” en “Welke IP camera is geschikt in mijn situatie?”.

Kan ik een beveiligingscamera gebruiken als alarmsysteem?

 

In principe is dit zeer goed mogelijk. IP camera’s beschikken over de mogelijkheid tot bewegingsdetectie. Dat houdt in dat wanneer er beweging wordt gesignaleerd door de camera dit wordt doorgemeld middels het zenden van een e-mail of push bericht naar een van te voren ingestelde ontvanger. Bij dit bericht worden dan zogenaamde snapshots (kleine foto’s) van het object verzonden welke de beweging heeft veroorzaakt. Je kunt ook een bepaald gebied binnen het bereik van de camera uitsluiten voor bewegingsdetectie, bijvoorbeeld over de hele oppervlakte een meter vanaf de grond indien je huisdieren hebt, zoals honden of katten. De camera zal in dit geval geen beweging doorgeven wanneer je huisdier voorbij de camera loopt.

Wat zijn zoal de toepassingen van een IP camera?

 

IP camera’s worden veelvuldig toegepast in het bedrijfsleven en bij de overheid voor professionele videobewaking van allerlei objecten en locaties. Nu de prijs van de IP camera’s ook voor de consument bereikbaar is, kunnen camera’s ook in de privé omgeving voor legio toepassingen worden ingezet. Bijvoorbeeld als alternatief voor dure en ouderwetse alarmsystemen. Wellicht heb je een winkel of bedrijf en wil je een oogje in het zeil houden en tevens terug kunnen kijken naar een moment wanneer je iets verdachts denkt te hebben waargenomen. Dit is allemaal mogelijk met behulp van een IP camera.

IP camera’s kunnen ook worden gebruikt voor het bewaken of observeren van onder andere:

  • Vakantiehuizen over de hele wereld

  • Carport, boothuis of caravan standplaats

  • Stallen (koeien, varkens, paarden, etc.)

  • Vogels (bijvoorbeeld broedprocessen of bewaken van vogels in een volière)

  • Bouwplaatsen

  • Verzorgingscentra

  • Scholen en kinderdagverblijven

  • De babykamer, door het bekijken en beluisteren via iPhone, iPad of andere smartphone of tablet (als babyfoon).

Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant