WhatsApp ons Bel ons Bel mij terug

Corona bodyheat scanning - Dahua Koortsdetectie Oplossing

Dahua Koortsdetectie Oplossing

 

Wilt u snel en betrouwbaar grote groepen mensen screenen op de aanwezigheid van koorts? Dat kan met deze complete Dahua koortsdetectie oplossing. De oplossing bestaat uit een Dahua DH-TPC-BF5421P-T thermische camera, een 16-kanaals NVR, een blackbody, 2 tripods en bijbehorende voeding en bekabeling.

Camerainstallatie.nl

Eigenschappen Dahua Koortsdetectie Oplossing

 

-Thermische Full HD camera voor koortsscreening
-Hoge nauwkeurigheid van 0.3°C
-Meetbereik tot afstand van 3 meter
-Contactloze screening
-Alarmmelding bij verhoogde temperatuur
-Blackbody voor extra nauwkeurige metingen
-16-kanaals NVR voor opslag camerabeelden
-Aansluiting voor monitor aanwezig op NVR
-Inclusief 2x tripod, 2x voeding en bekabeling

Thermische camera voor koortsscreening

 

De Dahua DH-TPC-BF5421P-TD13F8 is een geavanceerde thermische Full HD camera waarmee u op snelle en effectieve wijze een koortsscreening kunt uitvoeren. Plaats deze camera bijvoorbeeld bij een entree om de lichaamstemperatuur van bezoekers of medewerkers te meten. De camera richt zich automatisch op de gezichten van voorbijgangers en toont vervolgens de gemeten temperatuur. Is er sprake van een verhoogde lichaamstemperatuur, dan verschijnt er een alarmmelding. Met deze contactloze screening kunt eenvoudig vaststellen wie mogelijk koorts heeft en verdere actie ondernemen.

Blackbody voor extra nauwkeurigheid

 

De oplossing wordt geleverd met een blackbody die zorgt voor een extra hoge meetnauwkeurigheid van 0.3°C. U plaatst deze blackbody recht tegenover de camera, achter de personen die gescreend moeten worden. Voor zowel de camera als de blackbody zijn een tripod, voeding en bekabeling inbegrepen bij deze totaaloplossing.

NVR voor opslag camerabeelden

 

Met de Dahua NDHI-NVR5216-16P-I NVR neemt u de videobeelden van de thermische camera automatisch op. De recorder is voorzien van 16 netwerkpoorten (waarvan 8 met PoE) zodat u de oplossing eenvoudig kunt uitbreiden met extra camera’s. Deze slimme NVR maakt daarnaast gebruik van deep learning technieken voor bijvoorbeeld gezichtsherkenning en het voorkomen van vals alarm. Er is ruimte voor 2 harde schijven met elk een opslagcapaciteit van maximaal 8TB.

 

 

 

Inhoud verpakking

 

-Dahua DH-TPC-BF5421P-TD13F8 camera
-Dahua Blackbody
-2x Voeding (camera + blackbody)
-2x Tripod (camera + blackbody)
-2x Connector kabels
-1x Dahua NDHI-NVR5216-16P-I NVR

 

Werkplek reiniging computer cleaning, Toetsenbord reiniging  dit zijn allemaal middelen om corona op kantoor tegen te gaan. De juiste reiniging met een juiste herhaling van de cleaning werkzaamheden zal er voor zorgdragen dat de kans op infectie een stuk kleiner zal worden. Zodra de kantoren weer vol met medewerkers zitten, is de grootste kans om een infectie te krijgen het toetsenbord, monitor, telefoon de welbekende werkplek.  www.Computer-cleaning.nl bied diensten aan welke hier perfect bij passen.

 

Heeft u interesse?

 

Heeft u interesse in deze oplossing, neem dan contact met ons op. Wij leggen u graag uit wat de mogelijkheden zijn en kunnen tevens een oplossing op maat voor u samenstellen.

 

Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant