WhatsApp ons Bel ons Bel mij terug

Cameratoezicht valkenburg kiest voor meer camera's

Valkenburg breidt het camera­toezicht in en rond het centrum verder uit.
Voor de kerst komen er extra camera’s.

Eerder dit jaar besloot de gemeente al om bewakingscamera’s te plaatsen op de grote parkeerplaats op de Cauberg. Daarmee wilde het college van B en W een halt toeroepen aan het stijgend aantal inbraken in en diefstallen van auto’s.

 

Renovatie
Als vervolg daarop worden nu ook camera’s neergezet op het Walramplein, dat zaterdag na een ingrijpende renovatie wordt heropend. Die zijn vooral bedoeld als preventieve maatregel: het houdt mensen die iets kwaads in de zin hebben wellicht tegen.

Camerainstallatie.nl

Onze super snelle service

Laat je telefoonnummer achter en we nemen binnen 24 uur contact met je op.

Camerainstallatie.nl

In het verleden voelde Valkenburg niets voor cameratoezicht in het centrum. De gemeente was bang dat het toeristen zou afschrikken. Zij zouden de indruk kunnen krijgen dat het blijkbaar niet pluis is in de binnenstad.

 

Effectief
Inmiddels is de gemeente daar op teruggekomen. De ervaringen leren dat cameratoezicht effectief is, constateert het college, en helpt bij het tegengaan van overlast, vandalisme en diefstallen.

Van negatieve reacties van bezoekers is geen sprake.

 

Tijdens de komende kerstperiode is het in Valkenburg extra druk. Dat is voor het college aanleiding om een aantal tijdelijke bewakingscamera’s bij te plaatsen. Na nieuwjaar gaan die camera’s in principe weer weg. De tijdelijke camera’s worden geplaatst langs de looproute vanaf de Polfermolen, waar touringcars hun passagiers laten uitstappen, en de kerstgrotten in het centrum.

Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant