WhatsApp Bel ons Stel je pakket samen Offerte Bel mij terug

Cameratoezicht en nooddeuren verklikker systeem

Op deze zorg locatie is er een digitaal deur verklikker systeem geplaatst. De digitale deurverklikker zal bij openen van een deur een melding sturen naar een of meerdere telefoons, maar ook een sirene laten afgaan. Op de telefoon en op een scherm zal te zien zijn welke deur open is gegaan en je kan aan de hand van de actie b.v. de camerabeelden terug zoeken wie dit geweest is.

 

Door de digitale melding weet je DIRECT welke deur open is gegaan, maar weet je ook of deze weer dicht is gegaan. Dit is e.v.t te koppelen aan een sleutel beheer systeem en een camerabewaking systeem.

Camerainstallatie.nl

Het nooddeuren systeem dat echt werkt

 

Een ideaal systeem voor de zorg, maar ook voor bedrijven/gebouwen welke nooddeuren hebben welke wel eens gebruikt worden om gewoon naar buiten te gaan. Veelal gebruiken mensen deze deuren omdat de route korter is en of als ze ongestoord/gezien naar buiten willen gaan. Het gebruik van nood en of vlucht deuren is niet toegestaan deze hebben een ander doel.

 

Het nooddeuren verklikker systeem is ideaal als u meerdere panden, locaties aan elkaar zou willen verbinden gezien alles modulair is.

 

Deur verklikker

Onze deurverklikker sensoren geven u een alarm wanneer er iets of iemand langs de sensor loopt. Dit sensor is dus ideaal om te gebruiken als een alarm. Wanneer er iemand langs de sensor loopt krijgt u gelijk een melding op uw telefoon en / of uw PC. Het voordeel ten opzichte van een bestaande deurverklikker is dat u altijd weet wanneer er iemand binnenkomt zelfs als u niet op de desbetreffende locatie bent!

 

‘Kortere weg’ naar buiten

In de praktijk zien we dat deze deuren vaak oneigenlijk gebruikt worden. Bijvoorbeeld door medewerkers of bezoekers die een vluchtdeur gebruiken als ‘kortere weg‘ naar buiten, als ventilatiedeur, om collega’s binnen te laten of om producten ongemerkt naar buiten te brengen. Dit kan leiden tot ongewenste situaties. Het tast de inbraakwerendheid en vluchtveiligheid van het gebouw aan. Wanneer een vluchtdeur regelmatig openstaat, is de beveiliging van een pand minimaal en de kans op insluiping groot. Dit kan grote financiële gevolgen met zich mee brengen.

 

Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant