WhatsApp Bel ons Stel je pakket samen Offerte Bel mij terug

Camerainstallatie voorziet Keukenhof van nieuwe camera's

Camerainstallatie is op dit moment bezig met de installatie van een modern nieuw camerabewaking netwerk op de keukenhof in Lisse. Het nieuwe systeem is van dermate hoge beeld kwaliteit dat het nog jaren mee kan gaan en voorbereid is op nieuwe technieken die in de toekomst gebruikt zouden kunnen gaan worden.

 

De camerabewaking installatie is in zijn volledigheid voorzien
van IP netwerk camera’s en volledig digitaal. Er is een mix van
verschillende technieken gebruikt zowel glasvezel, netwerk bekabeling als straalverbindingen om het gigantische terrein te voorzien van vele camera’s.

 

Op de keukenhof komen per jaar ruim 1.5 Miljoen bezoekers, en veiligheid en crowdcontrol is dan ook een belangrijk onderdeel. Ook om de bezoekers stromen goed te begeleiden maar zeker ook om te voorkomen dat dieven hun gang kunnen gaan.

Camerainstallatie.nl

Onze super snelle service

Laat je telefoonnummer achter en we nemen binnen 24 uur contact met je op.

Camerainstallatie.nl

Camerabewaking op parkeerterrein

Ook op de diverse parkeer terreinen zijn camera’s geplaatst welke de drukte kunnen meten en de toestroom van auto’s kunnen helpen begeleiden. Op deze manier zal de Stad Lisse welke tijdens de drukke periode een gigantische toestroom aan bezoekers krijgen meer inzicht en toezicht kunnen houden op de toestroom en het begeleiden hiervan.

 

De keukenhof is met het jaar populairder aan het worden, en met dergelijke grote bezoekers stromen is het houden van goede controle van belang.

Een ge-automatiseerde bewakingscamera welke met behulp van AI ( artevisual intelligence ) technieken personen kan begeleiden, herleiden en e.v.t aan de hand  van gezichtsherkenning zou kunnen terug vinden/lokaliseren.

 

Camerabewaking welke gebruikt maakt van dergelijke slimme technieken kan de persoonsbeveiliging voorzien van extra ogen om het beveiligen en begeleiden nog beter zijn werk te kunnen laten doen.

 

Beveiliging keukenhof lisse

Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant