WhatsApp ons Bel ons Bel mij terug

Camerabewaking systeem informatie

Wilt u op elk moment van de dag zicht hebben op uw woning? Kies dan voor camerabewaking. U heeft niet alleen op het moment zelf zicht, maar ook de mogelijkheid om de beelden terug te kijken als u een avond van huis bent geweest. Lees hier alles over de verschillende mogelijkheden en de gemiddelde kosten.

 

Kosten camerabewaking

U overweegt camerabewaking, maar u vraagt zich af wat de beste optie is en wat de kosten daarvoor zijn? In de onderstaande tabel staan de gemiddelde kosten per bewakingscamera weergegeven.

 

Type camerabewaking Gemiddelde prijs per stuk (incl. btw)
Mini camera € 100 – € 300
Dome camera € 150 – € 400
Bullet camera € 200 – € 400
Camera sets Vanaf € 400
Bestuurbare camera € 600 – € 800
Camerainstallatie.nl

Bullet camera

Wilt u met u camerabewaking inbrekers afschrikken? Kies dan voor een bullet camera. Deze camera is een stuk groter dan de mini en dome camera, maar heeft juist daardoor een preventieve werking. Zien inbrekers een bewakingscamera hangen? Dan denken ze wel twee keer na voordat ze naar binnen gaan en lopen ze liever een blok verder waar ze niet gezien worden. De camera is lang en het is duidelijk naar welke kant er gefilmd wordt. Ook bij deze camera heeft u de keus om voor één met nachtzicht te gaan, deze filmt tot wel 15 meter. Dit is uit te breiden met extra nachtzicht, hiermee filmt de camera tot wel 40 meter. U betaalt daar wel zo’n € 100 meer voor.

Camera sets

Heeft u een groot erf of wilt u aan alle kanten van uw huis camerabewaking laten plaatsen? Dan zijn camera sets de oplossing. U kiest een set die bij uw wensen past. 2, 8, 16 camera’s het kan allemaal. Hoe meer camera’s, hoe hoger de kosten, maar u profiteert dan wel van optimale camerabewaking. Wat krijgt u bij deze sets? Bewakingscamera’s, een recorder, kabels waarmee u de camera’s aansluit en de mogelijkheid om live mee te kijken op verschillende devices.

Onze super snelle service

Laat je telefoonnummer achter en we nemen binnen 24 uur contact met je op.

Camerainstallatie.nl

Bestuurbare camera

Wilt u een camera die zich niet op één punt richt, maar naar verschillende kanten filmt? Een bestuurbare camera biedt de oplossing. Hoe is deze camera bestuurbaar? Dit doet u gemakkelijk met een afstandsbediening. De camera stelt automatisch scherp en past zich aan aan het licht. De camera draait 360 graden en zoomt in tot zo’n 10 keer. Ook is het mogelijk om voorkeursposities in te stellen, om zo snel mogelijk te schakelen tussen de belangrijkste posities.

Voor de beste camerabeveiliging kiest u dus voor een bestuurbare camera. Bestuurbare bewakingscamera’s worden steeds vaker particulier gebruikt.

 

Ervaringen van onze klanten

Tevreden klanten zijn belangrijk voor ons, op onze site hebben
wij een klein gedeelte van enkele reacties geplaatst om een indruk te geven hoe wij met onze klanten omgaan. link naar het overzicht.

Al ruim een jaar hebben wij camera’s en alarm van Camerainstallatie. Met name in deze donkere dagen geeft dat een veilig gevoel!

Edwin Sosef [ Sosef schilderwerken almere / sosef totaal onderhoud ]
Super tevreden met m’n camerainstallatie!!! Dit geeft mij persoonlijk een veilig gevoel! Geweldige installatie voor een goede prijs en prima after sales!!!
Ellen Staphorsius
Ontzettende goede camera’s, uitstekende kwaliteit. Erg tof dat het kan worden aangesloten aan mijn TV en telefoon, zodat ik de camera beelden kan bekijken via een appje op mijn telefoon! Al met al, ongelofelijk goede camera’s, en niet te vergeten, hele aardige monteurs !! Go and purchase one !!
Selma Topuz
Tevreden met onze camera’s geïnstalleerd door dit vakkundig bedrijf! Geheel volgens afspraak ook een alarmsysteem geïnstalleerd. Veilig gevoel in deze tijd! Ook prettig dat ik op elk moment kan zien wat er voor mijn deur gebeurd, dankzij de handige smartphone app voor de camera’s!
Sapna Debipersad – Bhikharie

Erg fijne mensen de monteurs alles is duidelijk uitgelegd en even opgeschreven ter herinnering. Alles was snel aangelegd en het eindresultaat is erg mooi afgewerkt. We zijn er erg blij mee en raden het zeker aan aan anderen.

Justin van Noort

Camera installatie en een top bedrijf wat zeggen wat ze doen en doen wat ze zeggen. Kracht zit in persoonlijk contact en deskundig advies. Ik kan mensen en of bedrijven die in de markt zijn voor een veilige omgeving echt adviseren om in ieder geval met deze partij aan tafel te gaan

Hans Schurer

Ik heb al jaren bewakingscamera’s van “camerainstallatie”. Twee maanden geleden heb ik een nieuw camerasysteem bij ze gekocht welke vrij complex was om te installeren. Deze jongens kennen duidelijk hun vak en ik kan met volle overtuiging zeggen dat dit bedrijf een zeer goede service verleent. Ze helpen met alles en stoppen niet tot dat het perfect is. Als iets dringend aangesloten moet worden, doen ze er alles aan om dat zo snel mogelijk te doen. Ik raad iedereen aan om hier een camerasysteem te kopen en niet alleen voor de zeer redelijke prijzen die ze hanteren.

Marcel Vermeulen
Fijne communicatie met deze jongens! Ik was op zoek naar goede nightvision camera`s die ik kon laten opnemen via onvif. Contact met de jongens van CameraInstallatie opgenomen en hun mijn wensen voorgelegd. Direct kreeg ik de vraag of ik ook beschikte over een POE Switch want dan hadden ze een 4MP model die ik zo direct kon ophangen zonder extra kabels te moeten trekken. Ronduit top hoe deze jongens mee denken met de klant en je niet zo maar iets aanbieden !
Marcello Meijer
Heel blij met de camera’s in de paardenstal. Kan alles volgen; waar ik ook ben! Bedankt Dave voor het keurige installeren!
Lineke Bennink
Uitstekende service en alles is netjes geïnstalleerd. Ook voor vragen achteraf goed bereikbaar en behulpzaam!
Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant