WhatsApp Bel ons Stel je pakket samen Offerte Bel mij terug

Camerabewaking in Nederland laten installeren

Goede sloten, een goede deur, buiten verlichting  …. maar is de woning echt veilig De vraag of een woning echt veilig is dat is een lastige om antwoord op te geven, Want wat is veilig nu echt is dat je huis maximaal beveiligen of je veilig voelen…

 

De bewoner van deze woning wilde gewoon graag investeren in haar woning, kwaliteit en veiligheid en een meerwaarde in techniek. Er is dan ook gekozen voor een Ajax alarm systeem met sensoren die afgaan op beweging, en magneet
connectors die reageren op openslaande deuren of ramen. Rookmelders en natuurlijk een code bedien paneel. Enorm leuk is ook de GPS functie waardoor je nooit meer vergeet het alarm aan te zetten.

Camerainstallatie.nl

Los van het Alarm systeem is er een hyper modern cctv camerabewaking systeem geplaatst. De camerainstallatie past bij de look en feel van de woning en er is geen kabel te zien. Hoe komt het dat deze kabels niet te zien zijn als ze toch echt getrokken zijn? dat is nu net het geheim van de smit. Wij doen dit werk al meer dan 20 jaar, en met onze kennis en ervaring weten wij de nodige trucjes om netwerk kabels keurig en onzichtbaar weg te kunnen werken.

 

Het camerabewaking systeem is voorzien van slimme motion detectie hierdoor ziet de camera het als iemand voorbij komt, en of het een persoon of een auto is. Ook is de camera in staat gezichten te herkennen doormiddel van gezichtsherkenning software kan u op die manier zien wie er op een dag in en of rondom uw woning was.

 

Slimme camerabewaking is dan ook de toekomst, en de juiste producten op de juiste manier vakkundig installeren geeft u de zekerheid dat u er nog vele jaren gebruik van kan en mag maken.

CameraBewaking laten installeren in Nederland

 

Amsterdam, Rotterdam, Den haag, Utrecht, Eindhoven, Tilburg, Groningen, Almere, Breda Nijmegen, Enschede, Apeldoorn, Haarlem, Amersfoort, Zaanstad, Arnhem, DenBosch, Zoetermeer, Zwolle, Leiden, Dordrecht, Ede, Emmen, Leeuwarden , Venlo, Delft, Deventer, Alkmaar, Helmond, oss, Hengelo, Schiedam, Lelystad, Spijkernisse, Almelo, Hoorn, Vlaardingen, Gouda, Assen, Bergen op zoom, Veenendaal, Katwijk, Zeist, Nieuwegein, Roermond, Den Helder, Doetinchem, Drachten, Terneuzen, Barneveld, Oosterhout, Heerhugowaard, Kampen, Weert, Heerenveen , Houten, Rijswijk, Middelburg, Naarden, LAren, blaricum, Hilversum, Huizen, Wijdemeren, Aalsmeer, Amstelveen, Hoofddorp,

Bewakingscamera kleur zwart  woning en garage

 

Het plaatsen van een bewakingscamera is maatwerk, en zoeken naar goede kabel routes en manieren om het netjes weg te werken. Maar los van welke kabel, welke CPR norm en welke manier van afwerken kijken onze camerainstallatie.nl monteurs ook hoe we het beste een camera kunnen plaatsen de hoogte, maar ook de hoek van de lens en natuurlijk welk type beugel. En als laatste, welke kleur van de camera, deze spuiten wij op maat dus ook de kleur zwart, grijze, of als het zou moeten roze is een mogelijkheid

 

Er zijn hier geweldig scherpe DAHUA dome camera’s geplaatst met een groothoek lens van 2,8mm  met een zeer hoge resolutie waardoor het werkelijk haar en haar scherp in beeld te zien is en natuurlijk opgeslagen zal worden op de harddisk recorder.

 

Deze woning is voorzien van een modern camerabewaking systeem, welke voorbereid is op de toekomst met deze moderne techniek zullen mogelijke daders dan ook haar scherp te zien zijn.

Op internet staan goedkope camerabewaking setjes

 

Op internet staan zeer goedkope camerabewaking setjes met hele goedkope bewakingscamera’s vaak zo goedkoop dat je zou denken kan dat wel wat zijn …..  Het antwoord is jammer genoeg echt dat u vaak bedrogen uitkomt. Camera’s die gaan roesten, elektra dat niet klopt, foute voedingen, slechte software, namaak sensoren… en geen ondersteuning en of onderdelen als er iets aan de hand is.

 

De goedkope camera’s op het internet zijn leuk geprijsd maar geven jammer genoeg niet het effect wat je zou willen en is achteraf toch vaak echt goedkoop is duurkoop. Wij adviseren en installeren enkel producten waar we als bedrijf ook echt achter staan en die aan de kwaliteits verwachting voldoen. Een goede, kwaliteits bewakingscamera geeft zekerheid en een lange levensduur, en een juiste installatie voorkomt kortsluiting, brand en andere ellende.

 

Wij werken uitsluitend met A merk materialen, CPR gecertificeerde producten en geïnstalleerd volgens de norm. Zo voorkomt u vervelende storingen, kortsluiting en ergernis als uw producten niet goed werken.

 

CPR Certificering Camerabewaking

Wat kost een camerabewaking systeem bij de voordeur

 

Wat zou een bewakingscamera systeem ons gaan kosten als we dat zouden laten installeren door jullie Deze vraag krijgen wij enorm veel, en dat is natuurlijk ook logisch want iedereen wil weten wat iets kost.

 

Juist omdat we graag duidelijk zijn, hebben wij als bedrijf er voor gekozen al onze bewakingscamera pakketten incl montage voor ALL-IN tarieven aan te bieden. Via onze handige kosten calculator kan u zelf makkelijk zien wat de kosten zouden zijn als wij het gekozen pakket bij u komen installeren. Niemand wil kabels zien, of uren lang met een helpdesk aan de lijn zitten met de conclusie dat dat je er uiteindelijk nog niks van snapt. Wij maken het u daarom makkelijk. Al onze pakketten zijn incl camera installatie en montage.

 

 

Vanaf het eerste advies, tot aan de installatie zal vlekkeloos verlopen en u zal geen kabel zien, of overlast ondervinden. Een camerabewaking systeem zoals wij deze leveren zijn er voor gemaakt om professioneel de beelden weer te geven en terug te kunnen kijken. Het kijken en terugkijken van de bewakingscamera opnames kan zowel via een monitor, tablet of een smartphone.

Camerabewaking laten installeren

 

Camerabeveiliging installatie pakketten inclusief complete installatie vanaf 1 tot 64+ camera’s. Altijd een vaste betaalbare prijs, en geen onverwachtse kosten achteraf.

 

Compleet & professioneel geïnstalleerd door een camerainstallatie.nl monteur !

Kijk mee op uw computer

 

Met onze gebruiksvriendelijke software kunt u overal en nergens in een handomdraai uw camerabeelden tevoorschijn toveren. U kijkt de beelden eenvoudig terug en exporteert deze wanneer nodig. Dit kan zowel vanaf Windows als macOS computers.

Ultrahoge HD resolutie & kwaliteit

 

Onze Full-HD tot 4K camerabewaking sets zijn uitgerust met de laatste technologiën op het gebied van videobewaking. De camera’s presteren zowel in het licht als donker optimaal onder alle lichts-omstandigheden. De camera’s zijn tevens voorzien van 3D ruisonderdrukking & BLC (Backlight Compensation)

Zowel ‘s nachts als overdag haarscherpe beelden

 

Wanneer het donker wordt, schakelen de bewakingscamera’s automatisch over op nachtzicht. De camera past zichzelf aan de lichts omstandigheden aan waar deze zich in bevind. Doordat de camera is voorzien van infrarood, WDR, BLC & DNR zijn ook de beelden ‘s nachts optimaal!

Waterdicht en vandaalbestendig

 

Onze camera’s voldoen aan de IP67-certificering en zijn bestand tegen alle weersomstandigheden. Van storm tot ijskou & extreme hitte. De behuizing is gemaakt van robuust metaal en de rest van de behuizing bestaat uit polycarbonaat. Hierdoor zijn de camera’s zeer vandaalbestendig. Kortom, niet kapot te krijgen!

Wekenlang opnemen in de hoogste resolutie

 

De opname recorder wordt standaard voorzien van:
✓ 1000GB opslag – bij 1 tot 4 camera’s.
✓ 2000GB  – bij 5 tot 8 met
✓ 4000GB  – Meer dan 8 camera’s
✓ Opslagcapaciteit is ook achteraf te upgraden voor extra lange beeldopslag.

 

De beelden worden in de hoogste kwaliteit vloeiend & veilig opslagen. Zodra de opslag vol is worden de oudste beelden automatisch overschreven voor nieuwe camerabeelden.

Installatiekosten & een gratis offerte

 

 

U heeft interesse in een camerabewaking set & besluit een offerte aanvraag hiervoor te doen. U heeft twee rechterhanden en kennis van zaken, maar simpelweg niet de tijd of energie om het systeem netjes te installeren en te configureren. Wij bieden een complete installatieservice hiervoor, Van A tot Z. Wij komen vrijblijvend langs voor advies op maat. Zo bent u er van verzekerd van de meest optimale installatie. Onze adviseur werkt samen met u een plan uit voor de beveiliging & voorziet u ter plekke van de installatie kosten. Zo weet u direct waar u aan toe bent!

 

✓ Recorder wordt ingesteld en netjes weg gebouwd
✓ 
De camerabewaking set wordt zorgvuldig afgemonteerd, aangesloten & geconfigureerd
✓ 
De app wordt ingesteld op uw mobiele telefoon & andere gewenste apparaten
✓ 
Onze monteur legt u uit hoe u het systeem kunt bedienen en legt de functies uit
✓ 
Alle camera’s worden afgericht en bekeken in overleg met u.

Reactie van de klant

 

CameraInstallatie.nl komt op ons over als een bedrijf dat wil meedenken over een goed beveiligingsplan voor de klant maar dat nooit en te nimmer dwingend wil zijn, of erop uit om zoveel mogelijk camera’s te verkopen. Het hele proces van advisering tot plaatsing en nazorg verloopt in goed overleg, zorgvuldig en vriendelijk. Van een professioneel bedrijf mag je dit ook verwachten en voor de meeste klanten zal dit voldoende zijn.
Indien daar door omstandigheden behoefte aan is, gaat CameraInstallatie.nl echter nog veel verder. Niet alleen stelden zij alles in het werk om binnen een paar uur een beveiligingscamera te plaatsen maar ook boden zij ons tot het bittere einde en zeer royaal een luisterend oor en vergaande steun.Zij hebben goede verstaanders in huis die direct doorhebben wat de kern van de kwestie is en weten hoe je delicate zaken op een constructieve wijze aanpakt. Wij willen graag alle medewerkers die wij telefonisch of bij ons en oplossingsgerichtheid. Met name willen wij nog dhr. Mike Wessels en dhr. Jeffrey de Korte bedanken voor hun medeleven en hun vergaande bereidheid met ons mee te denken.Beiden zijn juridisch en psychologisch zeer goed onderlegd. De tijd die dhr. Jeffrey de Korte aan ons besteed heeft was niet meer bij te houden. Zijn nimmer aflatende oprechte steun is voor ons van onschatbare waarde geweest.Dat zullen wij nooit vergeten!

Camerabewaking als oplossing

 

Voor zowel nieuwe als bestaande situaties hebben wij de meeste creatieve en natuurlijk betaalbare oplossingen. Camerabewaking installeren wij al sinds 1999 en met deze kennis en ervaring weten wij voor u de best passende producten te installeren.

 

 

– Heeft u camera’s maar werken ze niet naar behoren?
– Bent u op zoek naar kwalitatieve camerabeveiliging?
– Uw camera’s geven niet het gewenste resultaat?
– U wenst meer functionaliteit met u camera’s?
– U kunt uw camera’s niet bekijken op uw smartphone?
– Heeft u hulp nodig met het veiligstellen van camerabeelden?
– Mist u een goede documentatie van uw camerasysteem?
– Wenst u camera’s te verplaatsen of anders op te hangen?

 

Zo hebben wij standaard pakketten waar al reeds alle materialen en ook de complete installatie inzitten. Maar maken wij ook pakketten geheel naar wens en op maat.

Als cameraspecialist bieden wij camera oplossingen aan vooral bedrijven maar ook particulieren.

 

In elke situatie zijn andere wensen en omstandigheden. Door een inventarisatie te doen bij u op locatie, kunnen wij hier rekening mee houden en u een kwalitatieve en duurzame oplossing aanbieden. Een oplossing die perfect aansluit bij uw wensen en omstandigheden. Zoekt u meer controle, veiligheid of inzicht van uw situatie? Camera’s kunnen u daarbij helpen!

 

De verschillende mogelijkheden die wij bieden om uw camerabewaking wensen tot stand te brengen komen o.a voor in de volgende situatie’s

 

Autobedrijven
Festival
Detailhanden
Parkeren
Winkel Centrum
Theater
Parken
Industrie
Kantoor
Jachthaven
Woning
Zakelijke omgevingen
Industrie / magazijn / fabriek

Camerabewaking is leverbaar in vele beeld kwaliteiten zo leveren wij zowel HD, SUPER HD als ook 4K en ULTRA HD. Ook kunnen wij de bewakingcamera’s leveren in draadloze verbindingen via een straalzender, als ook bekabeld met een Netwerk kabel. Al onze camerabewaking installaties zijn CPR [ nen8012 gecertificeerd ] zo voldoen wij aan de brandveiligheid van de bekabeling die wij bij u installeren. Onze camerabewaking specialisten vertellen u hier graag meer over.

Op onze camerabewaking projecten pagina vind u meer dan 700 projecten
en de bijbehorende fotos van onze camerainstallatie.nl werkzaamheden. Zowel een woonhuis met enkele bewakingscamera’s geïnstalleerd in of rondom de woning. Maar ook zakelijke camerabewaking installatie’s op een kantoor pand. Ook een loods is populair daar installeren wij enorm veel bewakingcamera’s.

 

 

Camera’s voor kinderdag verblijven zijn ook erg populair, hier zijn veel regels waar we ons aan moeten houden en dat doen we natuurlijk keurig. Ook plaatsen wij veel bewakingscamera’s in en rondom parkeer terreinen en parkeer garages. Camerabewaking is hier hard nodig en daar weten we raad mee!

Camerabewaking advies op locatie

 

Met onze passie voor techniek en meer dan 20 jaar ervaring voorzien wij u graag van een vrijblijvende offerte op locatie. Van kleine tot hele grote installaties en projecten voorzien wij u graag van professioneel advies. Of dit nou voor een woonhuis is, een bedrijfspand of een terrein, wij denken graag met u mee.

Zakelijk & Particulier

 

Met meer dan 20 jaar ervaring leveren en installeren wij camerabewaking systemen bij onze klanten op locatie. Of dit nu is voor een particulier of zakelijk tot groot zakelijk, dat maakt voor ons niet uit, wij leveren maatwerk oplossingen voor al onze klanten. Door te werken met passie voor je vak weten wij van ieder project een waar kunstwerk te maken. De meerwaarde is bij ons niet alleen te vinden in onze kennis, maar zeker ook in onze aanpak en creativiteit en doorzettingsvermogen.

Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant