WhatsApp Bel ons Stel je pakket samen Offerte Bel mij terug

Beveiliging systeem Monica Geuze

Vandaag zijn we weer bij Monica Geuze aan het werk. De puntjes op de i en proberen mee te denken en oplossingen te bedenken/maken. Maatwerk is in oude steden de key, niks is recht en alles moet net even anders. Wij komen graag bij Monica over de vloer want, koffie, broodjes, koeken…. ze propt je gewoon vol. Hard werken is een, maar erkenning en waardering krijgen is toch de kroon op je werk.

 

Camerabewaking en beveiliging in zijn algemeen is een onderwerp wat vaker naar voren komt dan je zou denken. Echt goede beveiliging begint natuurlijk bij jezelf en de keuzes die je maakt, deuren dicht doen en op slot draaien en niet je waardevolle goederen in het zicht.

 

Maar ook belangrijk is Verlichting, Alarm, Camera, Hang en sluitwerk, Het lijkt zo gek voor vele maar het is o zo normaal voor de meeste mensen geworden om je woning goed te beveiligen en te weren tegen inbrekers en overvallers.

 

Wij helpen onze klanten in het maken van de juiste keuzes, de levering en installatie van de producten en het geven van het juiste en eerlijke advies.

Camerainstallatie.nl

Beveiliging systeem Monica Geuze

Niet alleen bij Monica geuze verzorgen wij de camerabewaking, maar ook bij GIO Latooy, Hanwe, Rene Leblanc, Ronnie Flex, Ali B, romee strijd, Djarno Givano Hofland ,  en vele andere waar wij al jaren kind aan huis zijn.

Bekende Nederlanders (BN’ers) zijn vaak doelwitten van inbraak, diefstal en bedreiging vanwege hun publieke profiel en de aanwezigheid van waardevolle bezittingen. Daarom is het van essentieel belang voor BN’ers om hun huis en eigendommen te beveiligen met een goed camerabewakingssysteem.

 

 

Een camera-installatie kan helpen bij het afschrikken van potentiële indringers en criminelen, en kan ook dienen als bewijsmateriaal in geval van een misdrijf. Het geeft BN’ers een geruststellend gevoel van veiligheid en zekerheid, wetende dat hun huis en eigendommen beschermd zijn.

 

 

Een ander voordeel van camerabewaking voor BN’ers is dat het hen in staat stelt om hun bezittingen in de gaten te houden, zelfs als ze er niet zijn. Zo kunnen ze bijvoorbeeld via hun smartphone of tablet de camera’s controleren en zien wat er in hun huis of op hun terrein gebeurt, waar ze ook zijn.

 

 

Daarnaast kan een camerabewakingssysteem de persoonlijke levenssfeer van BN’ers beschermen tegen nieuwsgierige paparazzi of ongewenste bezoekers. Met het systeem kunnen ze bijvoorbeeld zien wie er voor de deur staat voordat ze openen, en zo voorkomen dat ongenode gasten zomaar binnenkomen.

 

 

Kortom, camerabewaking is een belangrijk onderdeel van de beveiliging van bekende Nederlanders. Het geeft hen een gevoel van veiligheid en zekerheid, beschermt hun bezittingen en privacy, en kan zelfs helpen bij het oplossen van misdrijven.

Camerainstallatie.nl
Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant